Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24607

Две републикански титли за ЦСКА
събота 20 октомври, 2018  |   3535Две републикански титли за ЦСКА

Двама състезатели на Боксов клуб ЦСКА спечелиха златни медали от Държавния личен отборен шампионат за младежи и девойки, II кръг, който се проведе в Добрич.

Никол Андрейковска стана шампионка в категория до 64 килограма. На финала армейката победи Николета Чикерова. По пътя към мача за титлата нашето момиче отстрани Таня Тошкова на полуфиналите.

Венсан Киркоров грабна златото при 60-килограмовите, след като на финала се наложи над своя опонент Стилиян Христов с 2:1 съдийски гласа. За да достигне до последния мач, Киркоров победи последователно Якуб Чинолиев и Радослав Кабаджов.

Кристиян Николов си тръгна от Добрич със сребърен медал. Той отстъпи на Иван Стаменов във финала в категория до 81 килограма. Преди финала Николов постигна две победи - над Андон Илиев и Калоян Коцев.

Така тимът ни грабна общо 3 медала от ДЛОП, като единствено Ивана Василева не успя да се пребори за отличие. Заради вирусно заболяване няколко наши състезатели не успяха да участват в турнира. Армейците бяха водени от треньора Александър Александров в Добрич.

Сподели:          

СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА