Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22969


"Сектор Г" организира екскурзия и шествие в Монтана
понеделник 17 септември, 2018  |   1289"Сектор Г" организира екскурзия и шествие в Монтана

Фен клуб "Сектор Г" организира екскурзия до Монтана, където в събота (22 септември) от 20:00 часа на стадион "Огоста" ще започне двубоят от деветия кръг на Първа лига между Ботев (Враца) и ЦСКА. 

Всички желаещи могат да се запишат на лично съобщение в страницата на Сектора във фейсбук или на номер ‭0876194845‬. Нужните данни, които трябва да оставите, са име и телефон за връзка. Цената на екскурзията е 12 лева. Феновете се събират на "Армията" в 15:30 часа и малко след това ще отпътуват за Монтана.

Армейците организират и шествие преди мача. В 18:00 часа привържениците се събират на площад "Жеравица" в центъра на Монтана и оттам шествието ще продължи до гостуващия сектор на стадион "Огоста".

"Призоваваме всички наши фенове от традиционно червения Северозапад и всички пътуващи да дойдат и да направим поредното шоу по трибуните и поредния футболен празник за града, в който гостуваме. Дербито наближава и е време за мобилизация и затягане на редиците, особено сега, когато със зъби и нокти ще браним лидерската си позиция. Бъди един от нас!", призовават феновете.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА