Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Отборът ни отново впечатли военните (СНИМКИ)
петък 31 август, 2018  |   3990Отборът ни отново впечатли военните (СНИМКИ)

ЦСКА вече е в Пловдив, където ще бъде на лагер преди утрешното гостуване на Ботев на базата на съперника ни в квартал Коматево. Срещата от седмия кръг на Първа лига ще започне в 18:45 часа.

ХАРЕСАЙТЕ ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ЦСКА ВЪВ ФЕЙСБУК.

За втори път тимът ни беше гост на 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив, където играчите и треньорите изпробваха своите стрелкови умения. Поканата за визитата на ЦСКА беше отправена от шефа на поделението - бригаден генерал Явор Матеев, като идеята е да се предаде армейският дух на отбора.

Играчите и треньорите стреляха със снайпери, автомати, картечници, пистолети и други оръжия на полигона в поделението. Всички се забавляваха и с интерес изпробваха мерника си, а най-любопитно заниманието се оказа за новите попълнения в тима, които не бяха част от ЦСКА през изминалия сезон, когато отборът ни за първи път гостува в поделението.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

Генерал Явор Матеев остана впечатлен от уменията на футболистите и сподели, че някои от тях са подобрили представянето си спрямо първия път. Той пожела на ЦСКА успех срещу Ботев (Пловдив) утре, както и късмет по пътя към титлата и Купата през този сезон.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА