Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 130

Мауридес готов да дебютира в неделя
петък 20 юли, 2018  |   5864

 
Мауридес готов да дебютира в неделя

Само шест часа след като отборът ни се прибра в България, старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на тренировка на базата в Панчарево. Тези, които играха в по-голямата част от мача, проведоха възстановително занимание, а всички останали, начело с новото попълнение Мауридес, участваха в пълноценна тренировка.

Бразилският таран заяви, че се чувства добре и е готов да дебютира в неделя срещу Локомотив (Пловдив).

Със сигурност двубоя пропускат Кирил Десподов, който изтърпява един мач наказание от миналия сезон и Енрике Рафаел, който получи тежка контузия по време на вчерашния мач. Веднага след пристигането на отбора на българска земя рано тази сутрин, Енрике беше закаран в болница и премина обстойни прегледи. Диагнозата за счупване на ключица беше потвърдена и на него му беше поставена специална шина за обездвижване, с която ще бъде в следващите около 30 дни. След премахването й му предстои период на раздвижване, след което ще започне тренировки.

Първият мач на ЦСКА в Първа професионална лига ще се играе на стадион "Българска армия" на 22 юли (неделя) от 20:45 часа. Билетите за срещата вече са в продажба.

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПД ОТТУК.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА