Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22965


Информация за билетите за мача с Рига
събота 23 юни, 2018  |   5897Информация за билетите за мача с Рига

Армейци,

на 2 юли (понеделник) ще бъдат пуснати в продажба билетите за първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Рига. 

Срещата ще се играе на стадион "Българска армия" на 12 юли (четвъртък), но началният час все още не е обявен.

Феновете ще бъдат настанявани в секторите "А" и "В", а секторите "Г" и "Б" ще бъдат затворени, защото не разполагат със седящи места.

Цените на билетите са както следва:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 12 лева

 - ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Билети ще могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 17)

 1  2   » 
 - Ivo I.
събота 23 юни, 2018
Абе пичове, защо вечно мрънкате и сте недоволни, не е ли по-добре първият ни домакински мач в евротурнирите след толкова години да се играе на клубния ни стадион, вместо на националния. Май забравихте, че преди мача за купата с делиорманските мастии, оревахте света защо не се играе мача на армията ами на "Васил Левски". Да не забравяме също факта, че мача ще се играе в средата отпускарски месец, в който голяма част от феновете ще бъдат в предварително планиран отпуск и няма как да напълним националния стадион. По-добре пълна " Армия" в този и вид отколкото полупразен национален стадион. САМО ЦСКА!!!

 - Иван И.
събота 23 юни, 2018
Желаещите ще са МНОГО МНОГО повече от 8000 ...Това е сериозен пропуск на ръководството...можеше да направят малко ремонтче във сектор Г.Едва ли приходите от работещ сектор Г нямаше да изплатят ремонта.Да не говорим пък за атмосферата от 3 пълни сектора вместо 2...Разочароващо!

 - Petko M.
събота 23 юни, 2018
Йордане,критикувам,защото искам повече за отбора си. Само ЦСКА

 - Йордан И.
събота 23 юни, 2018
Petko не съм тук да защитавам Гришата или Стойчо! Бъди сигурен,че в момента,в който видя, че работят против отбора ,ще си направя правилните изводи! Дано ме разбираш наистина,както казваш! В момента единствения шанс на ЦСКА да се противопостави на статуквото е Гриша Ганчев. Поне знам че човека е Армеец. В това съм сигурен. Малко ни е кампанията,която се води срещу нас,ами дай сега и сами да се убиваме! Не сте прави да ревете за всичко,просто не е нормално! Или давайте шанс на това ръководство,или си избирайте алтернативата му! Но с такива мрънканици няма да стигнем до никъде. И последно,след последните удари на агата,лично мое мнение е,че и тази,и другата ,и по-другата година шампиони ще са разград. Това не значи,че не трябва да подкрепяме отбора си,нали?! Само ЦСКА

 - Любомир В.
събота 23 юни, 2018
През 1987г.в контрола от зимната подготовка,играна в Кипър,ЦСКА громи Динамо(Рига) с 5:1. Дано и на 12-ти се получи подобен резултат в наша полза.

 - Petko M.
събота 23 юни, 2018
А на някой може да им е наредено да са вечно доволни,от всичко,което е по лошо

 - Petko M.
събота 23 юни, 2018
Разбирам хора като Йордан И,толкова дълго нямахме нищо,че сега и на малко трябва да се радваме, не съм съгласен

 - Костадин Б.
събота 23 юни, 2018
Някаква проучване ли направихте като се заявили Армията за мача? Убедени ли сте, че желаещите ще са не повече от 8000? Защо абонаментните карти не са обвързани по някакъв начин с този мач? Защо нямаме представен екип?

 - Петър Ч.
събота 23 юни, 2018
Защото са излишни разходи.. За какво да взимаме такива седалки, като след някой друг месец като се приеме закона на концесиите почваме стадиона..

 - Kyrill T.
събота 23 юни, 2018
Чудя се защо не го направят като в други клубове с седящи места. Когато отбора играе в ЕКТ се слагат седалки а след като отпадне се махат пак и сектора пак става за прправостоящи...


1 до 10 (от 17)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА