Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22934


Първата контрола в Австрия - НА ЖИВО САМО В CSKA.BG
петък 22 юни, 2018  |   8330Първата контрола в Австрия - НА ЖИВО САМО В CSKA.BG

Утре (23 юни) от 18:30 часа ЦСКА ще изиграе първата си контрола по време на лагера в Австрия срещу японския В-Варен Нагасаки.

Приятелския мач можете да гледате на живо само в CSKA.BG. Живото предаване от стадиона в град Йенбах ще започне непосредствено преди старта на двубоя.

В контролата шанс да дебютират ще имат три от новите попълнения в тима - Жанио Бикел, Жоржиньо и Борис Секулич.

23 юни, събота, 18:30 часа - ЦСКА - В-Варен Нагасаки - НА ЖИВО В CSKA.BG

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 28)

 1  2  3   » 
 - Milen M.
събота 23 юни, 2018
До Кирил П нали имаме концесия за 10 години как ще дойдат авиаторите да играят на армията ако знаеш нещо сподели. Ясно е ,че за тях няма закони но ние се надявам да не го позволим. Нека ръководството да каже как мисли да станат нещата до сега всичко е само мълчание.

 - Кирил П.
събота 23 юни, 2018
Йордане какво да става с ЦСКА ?? Имаме си контроли, чакаме още нови играчи. Ще играем в ЛЕ и се надяваме да се класираме. Чакаме новите закони и спонсори за новия стадион и да пуснат 7 дневния период за плащане на емблема и др. неща. Всичко ще се нареди с времето.

 - Кристиян С.
събота 23 юни, 2018
а.дялков е един прост селяк и мазен делиормански предател, той две думи на кръст не можеше да върже, путка и топка да не видиш копеле, ти се изплю върху клуба и феновете!!!

 - Йордан И.
събота 23 юни, 2018
Не е лошо някой журналист с топки да вземе едно пространно интервю от Гриша Ганчев!!! Интервю със неудобни въпроси,в което да чуем отговорите на човека,от който зависи ЦСКА в момента! Да казва какво се случва по всяка една болна тема ,защото това вече не се търпи...

 - marian d.
събота 23 юни, 2018
за мое огромно съжеление бате ицо е помогнал маи за този красив трансвер

 - ДАНИЕЛ Х.
събота 23 юни, 2018
Към Ръководството,взимай те се в ръце защото ще ви вземат всички футболисти,не съм чул от рязани и говеда от футболистите че на някой не му се стои в отбора,уви в нашия отбор има такива !!!!!!

 - ДАНИЕЛ Х.
събота 23 юни, 2018
Вярно ли е че още зимата са мътили главата на Недялков ..,да ходи при рязаните.При положение че той ни остави е много вероятно. Чувамче и на Малинов не му се стои в ЦСКА,абе на който не му се стои ,гонете го,нямаме нужда от продажници.И тояно беше капитан о ср кълнеше в отбора,нямам думи.

 - Бонка Ц.
събота 23 юни, 2018
Пропуснах да попитам - както Иван И. пише - не е проблем, че ще гледаме контролите в сайта на клуба, а е проблем ЛИПСАТА НА КОМЕНТАР.

 - Бонка Ц.
събота 23 юни, 2018
Искам да ви обърна внимание на много тревожен факт. Излезе информация, че през есента ще влезе в сила новия ПУП /подробния устройствен план/ на Българска Армия. Столичният общински съвет ще забрани на Армията да има съществени промени, тоест - пистата за лека атлетика не може да се премахне, стадионът не може да бъде покрит, а да се поставят само леки, преместваеми /???/ козирки, никакво разширение и никакви подобрения, за да стане Армията най-добрия футболен проект на Балканите, както Гришата иска. И се сещам за едно голямо приятелство между собственик на един клуб и един ръководител на държавата ни. Та този собственик не иска някой да го превъзхожда за каквото и да било, а ръководителят не може да му откаже. Ако това се случи, със сигурност Гришата ще закупи място в покрайнините и ще сбъдне мечтите на всички "червени" - домът ни да е най-добрият не само на Балканите, а и извън него. А на Армията/такива са плановете на собственика/ ще влезе измисленият отбор на авиаторите, за което упорито говори непрекъснато Гьонов. Ще го позволим ли? Колкото до Недялков - момчета и момичета, не доставяйте удоволствие на Делиорманеца и не коментирайте повече предателството на Антон. Знаете, че Домусчиев няма нужда Недялков. Той го взима, но за да не е резерва /поне официално това ще е причината/, ще го изпрати при авиаторите и ще му плаща заплатата. И понеже Домусчиев тази година не успя отново да ни натопи с доноси в Европа, реши да ни удари по друг начин. Бъдете сигурни, че и решението на Столична община пак е по негов замисъл. Затова да не удостояваме повече с внимание предателя Недялков. Защото, където и да отиде, един предател си е такъв винаги. Сега си взехме, да се надяваме, добри нови попълнения, имаме млад, нестандартен треньор, жаден за победи, да ги подкрепяме винаги и навсякъде. Въпросът с Армията е по-тревожния факт и лидерите на фен клубовете трябва да решат как да се попречи на това пъклено дело.

 - Кристиян С.
събота 23 юни, 2018
а.дялков е един прост селяк и мазен делиормящански предател, той две думи на кръст не можеше да върже, путка и топка да не видиш копеле ти се изплю върху клуба и феновете!!!


1 до 10 (от 28)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА