Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22965


Семейни карти от новия сезон
четвъртък 21 юни, 2018  |   2993Семейни карти от новия сезон

Армейци,

ръководството на клуба подготви специални намаления за най-верните фенове, които подкрепят ЦСКА на стадиона във всеки мач.

От новия сезон ще можете да си закупите специални семейни абонаментни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъде платена само половината от стойността на абонаментната карта. Деца между 14 и 18 години ще могат да си закупят карта за сектор "В" на стойност 100 лева.

Цените са както следва:

- Сектор А - 290 лева

- Сектор В - 180 лева

- Сектор Г - 90 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

Ще можете да заявите своите абонаментни карти за сезон 2018/19 от понеделник (25 юни) до 20 юли в офиса на администрацията на "Армията" (над съблекалнята на мъжкия отбор) всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България, но няма да важат за двубоите от евротурнирите.

Инициативата "С деца на мач" ще продължи и през новия сезон! За поредна година кампанията на сдружение "Червени сърца" беше подкрепена от ръководството на ЦСКА, като през новия сезон децата и техните родители ще бъдат настанявани в сектор "В". Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "В" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона със закупен билет за мача. Кампанията "С деца на мач" ще бъде в сила и за двубоите с Левски на Националния стадион. 

Родителите, които искат да гледат мач от сектор "А" заедно със своето дете до 14 години, ще могат да се възползват от специална отстъпка от 75% за билета на детето. Те могат да се възползват от предложението след представяне на билет или абонаментна карта за сектор "А" на касите.

Всички на стадиона за ЦСКА!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Веселин К.
четвъртък 21 юни, 2018
Калине, грешката е моя за броя на мачовете, не знам защо си карам на 12 отбора.. Тази година ако си взема карта, щеше да е 4та поредна и според теб, трябва ли да има за мен някаква отстъпка за картата или някакъв комплимент, че купуваме карти независимо от резултати, условия и ръководители? Бил съм имал отстъпка от 10% , за какво? Ти пробвал ли си да си изискаш намалението в магазина? И известно ли ти е, че в магазина официалната фланелка така и не се появи?! Или искаш да си я поръчам и да я чакам 1 месец, за да дойде и да се окаже, че ми е голяма.. А това, че фланелката ще се продава след 2 месеца, а не за началото на сезона, когато феновете са най-ентусиазирани нещо да кажеш? Другия отбор в София вече си ги купуват , кеф ти онлайн с три дни доставка, кеф ти от магазина. Ама за теб това е мрънкане.. Въпросът е принципен, защото това е отношението на ръководството към най-верните фенове! Хубаво ти го е написало другото момче, правиш семеен сектор, там където няма тоалетни, това можеш ли да го коментираш по твоя бодряшки начин? Изобщо даваш ли си идея, че тук вече изобщо не опира до пари! Всеки нормален човек няма да причини на жена си и дерето со такива условия, колкото и да обича ЦСКА.. Тия приказки с фенството, как видиш ли ако обичаш, ще отидеш не важат от години приятелю! И посещаемостта го показва, всеки сезон! А когато фактите говорят с празния сектор В, ти трябва да се засрамиш и да не говориш за мрънкане! Най малкото разликата в цената на билета за Г и В трябва да е много по-близкя, за да отидат "семкарите" във В и така наречения телевизионен сектор да се позапълни поне малко от малко! И в крайна сметка, даваш ли си сметка, че 5000 * 8 лв. е повече от 1000 * 15 лв. срещу Бистрица?! Смятай бре, мисли..Няма проблем срещу Разград да са високи цените, даже е наложително! Но не може да не отчетеш интереса към по-малките 4-5 отбора в групата и да не намалиш рязко цената за тях с оглед по-голяма печалба и по-голяма посещаемост! Това за прашния град няма да го коментирам.. Предполагам, че наличието на прах, допринася за израстването на храсти и дървета по трибуните.. Имаш ли идея колко струва едма машина за пластики? А един пост терминал? Какви 8 млн. , какви глупости.. Просто едни хора ги мързи и безхаберието им води до нулева политика с феновете! Както е във всички области на държавата..

 - Мирослав М.
четвъртък 21 юни, 2018
Костадин.Б това е нашият дом,и ние си го обичаме безрезервно и безкрайно.Да ходим там и ще продължим да ходим докато сме живи.Ако бяхме проститутките на "КОИ" и на нас държавата щеше да ни бута всичко на готово.Не виждаш ли каква е злобата,завистта и яростта срещу ЦСКА?!!?? Не виждаш ли как се пречи и с какви невероятни усилия това ръководство постига и най-малкото?!!??? Да за да се преборим за по-хубаво,сега няма да "мрънкаме",да вадим само претенции,да критикуваме и да се прави на слепи за трудностите които преодоляват собствениците на ЦСКА,а ще бъдем там в нашият дом на АРМИЯТА и ще подкрепяме клубът,отборът и ръководството безрезервно.ЗАЩОТО САМО ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА УСПЕЕМЕ......................

 - Милен И.
четвъртък 21 юни, 2018
Калине, напълно те подкрепям. Омръзна ми от мърморковци. А "най-любими" са ми тези, които негодуват срещу всеки трансфер. И недоумяват защо още не сме привлекли поне двама из между Меси, Роналдо и Неймар.... Подкрепям отбора и ръководството! Да като поръчвах членска карта за детето си, нещата малко се проточиха и не можах да я зарадвам за новогодишните празници, но такива неща се случват. Не упрекнах администрацията, а себе си, че можеше да я поръчам по-рано.

 - Калин С.
четвъртък 21 юни, 2018
Ходил съм на стадиона. Тази "кал" както я наричаш е прах който полепва по седалките с времето защото ни е мръсен града макар, че не сме на село както казваш. Тази мръсотия я има на всички стадиони защото са на открито. Ако си построим нов след година пак ще са мръсни седалките. Така можем да си спорим цял ден кой имал мозък и кой не. Но за всичко трябват много пари. Явно от ръководството са преценили че за сега ще дават пари за тревното покрите и дренажа който смениха, за базата в Панчарево, за нови футболисти. Защото терена и базата са важни за да се тренира професионално. А добри футболисти ни трябвата за да можем да се борим за титлата. И аз ги подкрепям. Другия вариант е да дадат и за нов стадион и да си кретаме няколко години в средата на таблицата да си обиграем отбора и тогава ... Но нокй няма да чака. Явно и за двете няма пари в момента. Незабравяй, че трябва да се палщат и едни 8 милиона скоро! Може и за това да изчакват.

 - Костадин Б.
четвъртък 21 юни, 2018
Ти явно скоро не си ходил на този стадион? Навсякъде е кално и мръсно. Ако не беше, хората нямаше да си носят вестници или стари дрехи на стадиона. А тия 180 лв за В според теб кой ще ги даде бе? Че на всичкото отгоре са го направили и сектор за семейната карта? И кой ще си купи семейна карта за там бе? Като жените и децата им искат да отидат до тоалетна, ще ги пратят в химическите кенефи, които смърдят на мърша ли? Това дреболии ли са за теб? Нали ще отидат на един мач, ще видят ква мизерия е и няма да стъпят няколко месеца отново? Пак ти казвам - с тия "дреболии" - на село. Там хората са непретенциозни. На тях игрището в Панчарево ще им се стори като Бернабеу. Ама на хората с мозък в главата им е ясно, че цените на Армията трябва да са намалени наполовина, за да се доближат малко до условията, които се предлагат там.

 - Калин С.
четвъртък 21 юни, 2018
Моя грешка говориш за сектор А. Но не разбрах къде видя кал и мръсотия в сектор А?! Освен това сега проверих цените на абонаментните карти за миналата година още стоят на сайта. За сектор А е била 320 сега е 290, за сектор В е била 200 сега е 180.

 - Калин С.
четвъртък 21 юни, 2018
Костадинчо, Няама да си позволяваш да ме обиждаш! Така можеш да обиждаш майка си баща си които явно не са те възпитали. Аз нито съм споменавал имена нито съм обиждал. Коментара ми беше насочен към всички които мрънкат за всяка дреболия. А дори не са видели като хората. Също като теб. Единя незнае колко домакински мача имаме, а ти говориш за сектор В за който цената реално е 180 лв. А ти твърдиш, че била 300. И аз искам да се оправи стадиона, но с мрънкане няма да стане. А като искате едва ли не и безплатно да ходите на мачове също няма да стане. Единственото за което си прав е че трябва да има и други начини за заявяване и получаване на абонаментни карти. Но мошеше да го кашеж културно без да нападаш и обиждаш. Тогава ще се приеме за градивна критика.

 - Костадин Б.
четвъртък 21 юни, 2018
Калине, глупако. Мен не интересува отношението към феновете. Нито имаме адекватна политика за карти и билети, нито имаме адекватен маркетинг отдел, който да отговаря на нивото на клуба. Аз дали ще отида в А, В или Г няма значение, малоумник. Навсякъде има гадни кенефи, кални седалки и мръсен стадион. "Аман от мрънкала" ще си викаш на село, там хората са свикнали на по-непретенциозни условия. Стадионът ни е в центъра на най-големия град в България, не може да тънем в кал и мръсотия и да ни искат 300 лв за сектор А. А на всичкото отгоре съм и длъжен да стоя по 2 часа в тия задушни коридори на Армията, докато чакам да ми дойде редът, за да я платя. И то съм длъжен да чакам в работно време, защото скъпата администрация не работи в събота и неделя и също така няма възможност да си поръчам картата чрез интернет платформа.

 - Адриан М.
четвъртък 21 юни, 2018
Напълно съгласен с колегата под мен. Не сме умрели за нов стадион, когато тогава, ама тия тоалетни.... крайно време е. 10-15к струва направата на такива, особено след като Инджов има и фирма за градежи. Разбирам нежеланието ви да инвестирате преди да получите дългосрочна концесия, ама тук не става въпрос за удобства, а за НЕОБХОДИМОСТ!

 - Калин С.
четвъртък 21 юни, 2018
Ама като ви слушам мрънкането направо се вбесявам!!! То е наормално да има градивна критика ама вашето си е чисто мрънкане. Първо не можете да смятате!!! 180 лв за обонаментна карта делено на 18 домакински мача прави 10 лв на мач. Първенството е 36 кръга вече втора година ако не сте забелязали! Тук не броим мачовета за купата и там ако играем 4-5 мача колко ти ста ва билета?! Около 8 лв. Нямал бил отстъпка. Картите ти дават 10 % отстъпка във фен магазина за артикули. Ако не си си направил труда да го разбереш не критикувай без да знаеш! Не били правили нищо за децата?! Сериозно? А каква е тази инициатива "С дете на мач" коята две години се организира и родител с децата си може да влиза безплатно?! Ако не си го разбрал 2 години то кактв фен си ти ?! Аман от мрънкала! Като си толкова беден купи си карта за сектор Г там ще ти излезе по 4 лв на мач! Или искаш да гледаш безплатно?! А после да мрънкаш че ръководството не давало пари за ремонт на стадиона или за по-добри трансфери... Те тия пари да не падат от небето? Личи си че мрънкалата тук са хора които не са направили абсолютно нищо сами в живота а само критикуват другите!


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА