Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22965


Информация за абонаментните карти
сряда 20 юни, 2018  |   3698Информация за абонаментните карти

Армейци,

от понеделник (25 юни) ще можете да заявите своите абонаментни карти за сезон 2018/19. Заявката става на място в офиса на администрацията на "Армията" (над съблекалнята на мъжкия отбор) всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. Заплатилите своите карти до 29 юни (петък) ще могат да си ги получат на 2 юли (понеделник). Абонаментни карти могат да бъдат заявявани до 20 юли.

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България, но няма да важат за двубоите от евротурнирите.

Цените са както следва:

- Сектор А - 290 лева

- Сектор В - 180 лева

- Сектор Г - 90 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Иван И.
четвъртък 21 юни, 2018
Какъв маркетинг какви 5 лева ,бре Веско?!Дядо ми и баща ми са ходили на мач без някой да ги приканва и да им се моли.На двойно по-смотан и некомфортен стадион дори от полусрутената във момента "Армия".И стадионите във страната някога са пръщяли по шевовете без някой да води надудите фенове за ръчичка на мач.Ако човек няма страст и любов към футбола и към любимия отбор останалото като маркетинг и реклама е ПОДРОБНОСТ.Също както подробност са 5000 различни извинения ,които не само армейския ,но и българския като цяло "запалянко" е готов да приведе като оправдание защо не ходи на мач.А реални причини може да има колкото искаш.По интересно ти е да поркаш някъде.Да отидеш на излет със семейството.Да се помотаеш из мола и кафетата ,пък току-виж топнеш чушката някъде.Да гледаш някой филм.Да си цъкаш вкъщи пред компа.И още много много варианти които имаме...А след това вече може и да влезнеш някъде във интернет пространството (след мача ,който си пропуснал) и да "обясниш" ,защо си пропуснал поредния мач.Като едва ли ще напишеш че си се кефил вкъщи пред компа например ,а че билетите ти били скъпи ,часът на мача бил неудобен ,отбора бил играел зле ,Юпитер бил засенчил Церера във северното земно полукълбо и така нататък....Хайде няма да се връщам към славното ни българско минало и тогавашната фен-култура.Ще посоча за пример например Аржентина където съм бил.Във днешни дни.Същата мизерия и простотия като и при нас.По отношение на държава ,по отношение на футбола.Жалките неудобни стадиони на повечето отбори са пълни до капата със народ ,който ОБИЧА футбола и своя отбор.Останалото е подробност!И футболистите при тази атмосфера и подкрепа играят като побъркани.Колкото и некадърни да са ,колкото и малко пари да взимат.Играят със сърце и със кеф.Защото при такава тълпа и подкрепа и мъртвия ще скочи и ще почне да тича.И не е защото имат супер маркетинг и реклама.А маркетинг и рекламата може и да се появят тук при нас и помогнат още малко да увеличиме приходите ,НО САМО след като вече имаме солидна начална база ,а не 1000-2000 на мач срещу по скромните отбори.Не забравяй ,че за да излъжеш по-малко заинтересованите и обичащи футбола хора (или за да привлечеш нови такива към каузата) да дойдат на мач - ти трябва адекватен стадион.А ние такъв нямаме във момента...Е вярвам че ще имаме скоро.А до тогава неявяването на мач и безмисления рев тук не носят нищо освен напрежение сред онази малка част от армейската общност ,която изобщо го чете.Мислите че ръководството не знае за тези проблеми?Все си мисля че знае ,но с оглед състоянието във което беше ЦСКА преди 2 години имаха да решават 10 000 по належащи и важни въпроси и имат още горе-долу толкова останали да свършат с оглед постоянната "помощ на приятелите ни от БФС ,Делиормана и Подхуяне".Всичко по реда си...Не е нормално на човек да му трябва златен кенеф във който да сере за да се чустве щастлив ,достатъчно е да мисли трезво с главата си. Спокойствие ,търпение и вяра!Само ЦСКА!

 - Калин С.
четвъртък 21 юни, 2018
Ама като ви слушам мрънкането направо се вбесявам!!! То е наормално да има градивна критика ама вашето си е чисто мрънкане. Първо не можете да смятате!!! 180 лв за обонаментна карта делено на 18 домакински мача прави 10 лв на мач. Първенството е 36 кръга вече втора година ако не сте забелязали! Тук не броим мачовета за купата и там ако играем 4-5 мача колко ти ста ва билета?! Около 8 лв. Нямал бил отстъпка. Картите ти дават 10 % отстъпка във фен магазина за артикули. Ако не си си направил труда да го разбереш не критикувай без да знаеш! Не били правили нищо за децата?! Сериозно? А каква е тази инициатива "С дете на мач" коята две години се организира и родител с децата си може да влиза безплатно?! Ако не си го разбрал 2 години то кактв фен си ти ?! Аман от мрънкала! Като си толкова беден купи си карта за сектор Г там ще ти излезе по 4 лв на мач! Или искаш да гледаш безплатно?! А после да мрънкаш че ръководството не давало пари за ремонт на стадиона или за по-добри трансфери... Те тия пари да не падат от небето? Личи си че мрънкалата тук са хора които бе са направили абсолютно нищо сами в живота а само критикуват другитр!

 - Светослав Р.
четвъртък 21 юни, 2018
Съгласен съм с Веселин. Недопустимо е в сектор Г да има тоалетни, на които е поставена алуминиева дограма, а в същото време да не се вижда от бурени и да ходим в ЕКО миризляци. Колко време и труд ще отнеме тоалетната да влезе в употреба и да се почувстваме поне малко хора! Абсолютно съгласен съм с това, че за пенсионери, ученици и хора с увреждания, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има отстъпка и то поне с 50%!! Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

 - Веселин К.
четвъртък 21 юни, 2018
Забравих и за самата карта да кажа - какво получваме в замяна освен фалшивото чувство на удовлетворение, че сме помогнали на клуба!? Цената за мач с карта за В ми идва 11 лв. и нещо срещу 12 лв с билет?! Нямам предимсто за закупуване на билет за европейски мач. Нямам отстъпка за закупуване на артикули. Нямам намаление на картата за многогодишен притежател. Нямам дори една шибана значка да ми дадът с нея, е така да ми направят кефа, че съм редови фен и че винаги давам без претенции и без оглед на ситуацията в клуба! Естествено трябва два пъти да излизаш от работа, веднъж за да заявиш карта и втори път да си я вземеш по задушевните канцеларии на Армията, щото е много трудно да се купи една шибана машина + терминал и да се направи онлайн заявка, плащане и доставка.. И накрая отивам да купя фланелка на ЦСКА и пак не мога да си купя щото не знам си какво било.. Говедата , драги ми Иване знаеш ли, че си купуват вече новите фланелки - онлайн или в магазина!? А ние драги ми Иване след 5 месеца ще ни обясняват как било сложно.. С говедата да се сравняваме, срамота.. Баста от мен!

 - Веселин К.
четвъртък 21 юни, 2018
Иване ти тъп ли си или на тъп се правиш?! А да ми отговориш от къде се изкарват приходи ако не от феновете?! За какво ти е ЦСКА ако не можеш да изпозлваш най-големия му ресурс?! Айде сам си отговори на въпроса миналата година защо всеки мач В сектор е празен?! Според теб какво общо има маркетинга и работата с феновете в един клуб с базата в Панчарево?! Ти може да си гьонсурат, но много хора не сме! Има пенсионери, ученици, студенти, хора с увреждания, всички те заслужават да имат по-лесен достъп до стадиона, при положение, че същия е празен и прилича на кочина! След като Ганчев не разчита на феновете за пари, що не го отвори поне за тия групи от обществото които не могат да си позволят да си купуват билети и карти..Или най малкото да им се покаже, че съществуват като имат съответните отстъпки и намаления?! Щото драги ми Иване, ЦСКА е много повече от един клуб! И няма как да не ти пука като хората които работят за него дремат по цел ден в едни стаички и са спрели в миналия век! А семейни билети?! А да си смятал, че един баща с 2 деца трябва да извади близо 40 кинта за В или 60 за А за мач с Бистрица?! Ами ако има 3 такива мача в месеца, ще даде 180 лв. ли?! Ами ако жена му иска да дойде?! Това ли е според теб адекватнта ценова политика?! Така ли се привличат според теб феновете?! Що не се приближат цените на В и Г сектор, за да може хората които ходят в Г заради цената да позапълнят В?! От къде на къде 12 лв за В при тая свинщина?! За мен нещата никога не са опирали до пари, но такова отношение към феновете, да ми копи пействат едно и също съобщение всяка година, щото те мързи и не ставаш за нищо, няма как да приема! Говеда и турци са с години пред нас, че даже и облексите боклуци и ние пак сме повече на стадиона.. И накрая да получаваш такова отношение, не благодаря! Серията от абонаментни карти приключва тази година! Пак ще съм на стадиона, но с билет.. а хората от които зависи маректингът ни да е в 21 век, им пожелавам довиждане, щото чеп за зеле не става от тях!

 - Иван И.
четвъртък 21 юни, 2018
Как не ви е срам да ревете предвид факта какво се прави на зверска засега загуба за сметка на Ганчев/Инджов?Що не си активирате малко мозъците и да си представите горе-долу цифрата ,която е отишла за доскорошния парк на ужасите във Панчарево ,тоталното реновиране на още по-кошмарния ДЮШ ,цялата административно-съдебна битка за да играем във ЕКТ ,привличането и поддържането на представителен тим ,изграден от футболисти ,които щяха да станат шампиони ,ако не беше съдийската гестаповщина на агата.А я сега си помислете малко от къде може дa има приходи освен от телевизионни права и някой и друг кекав спонсор.От продажбата на билети?Като изключим мачовете със говедата и турците колко пъти напълнихме армията предния сезон?Не...колко пъти я напълнихме НАПОЛОВИНА?!!?!?Я се вземете във ръце...нищо не сме дали като "фeн-база".Чисто и просто трезво го признавам със съжаление ,макар лично да съм пропуснал само два мача във София за цялата кампания.Смешни сме засега!Така че вместо да се дуете се вземете в ръце и правете това което зависи от самите ВАС ,ЦСКА да има солидна финансова и морална подкрепа идния сезон.Вярвам че дори и без нашата адекватна подкрепа до края на идния сезон ще има план и най-вероятно ще бъде приведен в действие строежа на новия ни стадион.Но аз лично въпреките това ще помагам както мога и ще съхранявам трезвата преценка ,че нашия финансов принос за възраждането на ЦСКА на този етап е НЕЗНАЧИТЕЛЕН и можем само да бъдем благодарни на "лудите" Ганчев и Инджов за това което влачат...въпреките финансовите загуби ,въпреки всички постоянно създавани от враговете на ЦСКА пречки и усложнения.

 - Владимир В.
сряда 20 юни, 2018
И какво толкова ревете? Цените са по-ниски от миналата година, картите ще станат навреме. Те щото тези играчи, които взимаме идват без заплати. Ами като искате не купувайте.

 - Todor D.
сряда 20 юни, 2018
Искате празен стадион - ще го получите. Има ли професионалисти в този клуб? Огледайте се в предложенията не на Реал и Барса, а просто в тези на турците и добитъка, и ще разберете що за аматьори сте.

 - Цветан В.
сряда 20 юни, 2018
Защо картите няма да важат за ЕКТ ? До сега винаги са важели и за тях.Да дам две хиляди лева за да гледам Витоша Бистрица,Септември и т.н. НЕ БЛАГОДАРЯ.

 - Веселин К.
сряда 20 юни, 2018
Нулева работа, вече трета година извършвате дами и господа! Феновете за вас са без никакво значение, което е срамно! Две поредни години купувам карта за В, и нямам нито отстъпка, нито каквато и да е полза да го направя за трета година! Стадиона е затънал в мръсотия, един маркуч с вода не можете да пуснете! Абсолютно неадекватно сегментиране на мачовете, секторите, цените.. Няма малки отбори, няма средни, всичко на едно.. Един мач ми излиза 11.25 лв. за домакинство срещу 12 ако си взема билет. Е за какво?! Не мислите за децата, не мислите за пенсиноерите, не мислите за хора с увреждания, не мислите за семействата, е за какво взимате заплати?! Затова ли се борихме да се случат промените, за да не ни зачитате за нищо?! Карта не можеш да си поръчаш, трябва да бягаш от работа, да ходиш два пъти до стадиона, за да поръчаш и да си я вземеш втори път - трагично е! Да ви казвам ли, че говедата от утре си купуват новите тениски или от магазина или поръчват онлайн за ТРИ дни, не 33 !!! С такова отношение към публиката, титлите нямат значение за мен.. Засрамете се и поне една машина за плстики купете! Несретници!


1 до 10 (от 10)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА