Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 025

"Addicted to CSKA" (СНИМКИ)
събота 16 юни, 2018  |   4019

 
"Addicted to CSKA" (СНИМКИ)

След като изложбата "Червеният път" предизвика огромен интерес сред феновете по време на честванията за 70-годишния юбилей на ЦСКА, привържениците организираха още една изложба, този път посветена на Северната трибуна.

Вчера на "Армията" започна фен турнирът в памет на Младен Алексиев- Чика Дени, а до 20:00 часа днес във ВИП залата на стадиона привържениците ще могат да посетят и първата по рода си в България "ултра изложба" - "Addicted to CSKA". 

"Като продължение на презентираната на Юбилея от нас изложба във ВИП залата на Армията "Червения път", на 16.06 ще имате уникалния шанс да посетите отново на същото място ПЪРВАТА по рода си в България "ултра изложба" - "Addicted to CSKA"!

Какво може да видите там ли? Когато казваме, че именно ние определяме и диктуваме правилата на родната сцена през годините, ние не просто го вярваме. НО И ГО ДОКАЗВАМЕ!

Многообразна гама от ултра артикули от самото начало до наши дни, атрибути, фенски "аксесоари" - живата история на легендарната Северна трибуна само сега, събрана в уникалната ни изложба. Не я пропускайте за нищо на света!", написаха от Фен клуб "Сектор Г" в официалната си страница във фейсбук.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Кирил З.
събота 16 юни, 2018
НИЕ СМЕ ЦСКААААААААА И СЕКОТР ''Г''

 - Йордан И.
събота 16 юни, 2018
Някой трол няма ли да се изплюе върху статията? Оня с многото регистрации поне да отсрами групата от пиявици!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА