Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23283


Каранга е здрав и започна тренировки (ВИДЕО+СНИМКИ)
четвъртък 14 юни, 2018  |   4019Каранга е здрав и започна тренировки (ВИДЕО+СНИМКИ)

Часове след пристигането си в България, Фернандо Каранга премина медицински прегледи, които показаха, че той е в добро физическо състояние. Голмайсторът ще се подготвя по индивидуална програма в следващите 10 дни, след което се очаква да започне пълноценни тренировки с отбора.

Подобно на всички занимания в Тетевен, и тази сутрин тренировката беше изключително тежка и продължи близо 2 часа. За първи път днес тимът ни няма да тренира двуразово, а следобед футболистите ще получат почивка от Нестор Ел Маестро.

Условията за работа в базата на хотел "Олимп" са отлични, а понижаването на температурите беше посрещнато положително от всички в отбора.

Единственият контузен е Станислав Манолев, който пропуска лагерите на ЦСКА в Тетевен и Австрия и ще започне подготовка с отбора след завръщането на тима ни от алпийската страна.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 9 (от 9)

 - Станчо Н.
четвъртък 14 юни, 2018
Сайтът на любимият ми клуб има нужда от администратор СПЕШНО!!!

 - Милен И.
четвъртък 14 юни, 2018
Добре дошъл на армейското сърце Фернандо Каранга!!! Скорошно оздравяване на непримиримия Станислав Манолев!

 - Мирослав М.
четвъртък 14 юни, 2018
Rosen.I. подобен начин и манталитет на говорене,държане и изразяване не ме засягат защото е ясно че са избиване на коплекси и направо смърди на VIVAKOM ARENA". По-лошото в случая е че започвате да превръщате сайта в "бакалница"......................

 - Rosen I.
четвъртък 14 юни, 2018
Мирославе, кого знаеш ти бе неграмотник? Ти мъж ли си изобщо? А ти Георги? Сбъркали сте страницата, в която пишете. Това тук е ЦСКА! Вие май сте фенчета на Авиатороте? Истинския фен на ЦСКА и мъж изисква ЦСКА да е добър. Ако сте решили да си даваде задника на някого поне го правете за пари!

 - Мирослав М.
четвъртък 14 юни, 2018
То тия двамата си ги знаем!!! Особено Nikolay.S си е направо жалък...................

 - Георги Р.
четвъртък 14 юни, 2018
Росен и Николай да ядът патката на Стойчо и Каранга и да се препират във краварника

 - Костадин М.
четвъртък 14 юни, 2018
Я се разкарайте

 - Nikolay S.
четвъртък 14 юни, 2018
Росене, нима не знаеш че Стойка Селската вече е докарала двама нови и твърди че са почти на нивото на Укра, Бланко, Алберг и Лое.

 - Rosen I.
четвъртък 14 юни, 2018
Не знам защо пишете още за него? Отдавна не го броим в нашият отбор. Проблема е, че идват да потичкат 1 година в ЦСКА и след това се продават. Добрите отбори си задържат добрите футболисти поне 2-3 години. После да не се чудим защо не ставаме шампиони.


1 до 9 (от 9)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА