Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23253


Първа тренировка в Тетевен (СНИМКИ)
понеделник 11 юни, 2018  |   4070Първа тренировка в Тетевен (СНИМКИ)

Футболистите на ЦСКА направиха първа тренировка по време на лагера в Тетевен. Нестор Ел Маестро може да разчита на всички 25 състезатели, които попаднаха в групата за подготовката в планинския град.

Условията за работа в базата са много добри и всички се вложиха максимално в заниманието, което продължи повече от час и половина.

По време на лагера ще се наблегне на физическата подготовка на футболистите, за да бъдат те в отлична кондиция за предстоящите мачове в Лига Европа и първенството.

Ел Маестро е предвидил двуразови тренировки в първите три дни от престоя в Тетевен, след което играчите ще получат и половин ден почивка.

Лагерът ще продължи до 18 юни (понеделник), когато ЦСКА ще изиграе и първата си контрола - от 17:00 часа срещу Етър (Велико Търново).

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Станьо К.
вторник 12 юни, 2018
Можеше контролата да е неделя от 17 та да видят как се Подкрепя отбор в подготовка ония от делиормана рязани педали

 - Anastas D.
вторник 12 юни, 2018
Селекцията трябваше да е готова и тя навярно е била, но назначаването на новият треньор е объркало плановете. Все пак до ден два не ги ли вземем, трудно ще ги подготвим за ЛЕ. Жалко, че сме такива лейки, но българските отбори трябва да разберат, че играчите дето смяташ да вземаш трябва да си ги набелязал още преди края на първенството. Естествено, че не може да се подготвим добре за толкова кратко време! Едни и същи са грешките всяка година при отборите ни. Но вероятно мениджъри ни извиват ръцете и дайте някой рсзширен репортаж от някоя тренировка да го видим този момък какво ни учи?

 - Венелин К.
вторник 12 юни, 2018
В последното интервю на Нестор, питайки го за нови футболисти, той каза, че на първо време трябва да се вземат заместници на напусналите. До тук взеха 2-ма, ще вземат минимум още 3-ма. Аз мисля, че ни трябват ляв бек, десен бек, 1 централен халф(дефанзивен) и 2-ма нападатели. Вратар, централни защитници, атакуващ халф(Тиаго) и крила си имаме! :)

 - СВЕТЛИН Д.
понеделник 11 юни, 2018
БРАВО..САМО ЦСКА...

 - Кирил З.
понеделник 11 юни, 2018
ВЕРНО ПОД ВСЯКА СТАТИЯ САМО МРЪНКАНЕ СЕ ЧУВА

 - Kристиян М.
понеделник 11 юни, 2018
Пичове, дайте наистина малко по-сериозно... Изчакайте ще има нови играчи. шефовете знаят сто процента на кой пост какво ни трябва, стига мрънкате.. Ние сме един от пърите отбори, които стартират подготовка в БГ.. другите са по плажовете още.. дано сме в кондиция за 1-я мач в Европа. САМО ЦСКА!!!

 - Nikolay S.
понеделник 11 юни, 2018
Всички знаем че ЦСКА се нуждае минимум от 2-ма нападателя, като тази необходимост е от очакваните ,,картони,, и умишлени контузии. Сигурен съм че Гришата знае това, а и Маестрото си е направил вече изводи.

 - Йордан И.
понеделник 11 юни, 2018
И като мрънкате под всяка новина за ЦСКА големи ЦСКА-ри ли си мислите че сте? Да ви еба у прикритите говеда

 - иван и.
понеделник 11 юни, 2018
А евентуалните нови попълнения кога ще направят подготовка за Лига Европа и първенството???Или ръководството смята,че нямаме нужда от нови,а сме без централен нападател...

 - Веселин К.
понеделник 11 юни, 2018
Ако може видеото да е малко по-дълго от 30 секунди..


1 до 10 (от 10)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА