Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


Ел Маестро: ЦСКА ще играе със сърце и характер! (ВИДЕО)
събота 09 юни, 2018  |   8996Ел Маестро: ЦСКА ще играе със сърце и характер! (ВИДЕО)

Новият старши треньор Нестор Ел Маестро даде първото си интервю за CSKA.BG и сподели своите впечатления след няколко дни работа в клуба.

Той заяви, че все още опознава обстановката и играчите, но вярва, че до първия мач ще успее да подготви достатъчно добре отбора.

Нестор Ел Маестро беше категоричен, че обича прагматичния и компактен стил на игра, но е наясно, че ЦСКА трябва да доминира в българското първенство.

Той вярва, че въпреки краткото време за подготовка, когато феновете дойдат на стадиона, ще видят отбор, който играе със сърце и характер.

Вижте цялото интервю на Нестор Ел Маестро за CSKA.BG.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 23)

 1  2  3   » 
 - Атанас Б.
понеделник 11 юни, 2018
Не знам защо е избран Нестор, пред поляка Скоржа.Прилича ми едно към едно с експеримента с румънчето Еди.Никакъв опит начело на голям клуб.Скоржа поне имаше прилична визитка като за Полша.Дано парите да не са били фактор при решението.Защото пак остава едно чувство, за опит да се мине тънко.А и до момента няма нищо впечатляващо като селекция.Ако е вярно че и Каранга не иска да играе повече за нас, сезона е провален преди още да е почнал.За да не изглежда все пак толкова черно всичко, пожелавам успех на момчето.Поне говори изключително реалистично.Само ЦСКА!

 - Трифон М.
понеделник 11 юни, 2018
Фактите са си факти. Един сезон като старши треньор - едно спечелено първенство! Лига, която не познава. Отбор, чиито победни традиции са останали някъде в края на 60-те и началото на 70-те. Клуб, чиято финансова мощ отстъпва на поне 3-4 други в същата лига. Впечатляващо постижение! От малкото му интервюта дотук ми прави отлично впечатление. Много трезви разсъждения и много реалистично мислене. Заради името си беше подложен веднага на прсимехулни коментари, но нека видим какво ще направи. Усещам, че маститите му колеги от Подуене и Разград много скоро ще научат името му! Успех, Маестро!

 - Кирил З.
неделя 10 юни, 2018
САМО МРЪНКАЧИ СЕ НАВЪДИХА В ТОЯ САЙТ ИМАМ ЧУСТВОТО ,ЧЕ Е САЙТЪТ НА ГОВЕДАТА ,А НЕ НА ЦСКА

 - Мирослав С.
неделя 10 юни, 2018
Няма как да не се надявам за титла!!!! Но тоя ми е малко като на майтап! САМО ЦСКА!

 - Иван П.
неделя 10 юни, 2018
Каква титла, като той самия не е мотивиран...Ще си почакаме за титла още, не става без фъс...Като го питаха каква е целта, той казва,че медийте я определят...Какво повече да каментираме...

 - Георги Р.
неделя 10 юни, 2018
Най-важно е крайната цел. Ако спечелиш 10 мача със по 0:1 като гост и спечелиш титлата това е добър футболен стратег защото знае как да постигне важна победа за да стигне до голямата цел , Титлата

 - Иван П.
неделя 10 юни, 2018
Човека просто се застрахова при неуспех.Не знам, ако в ЦСКА нямаш хъс на победител, всичко отива подяволите...Ще наложи по дефанзивен футбол, играе с двама дефанзивни халфа...Мен лично ми се реве като гледам ЦСКА да играе дефанзивно.Пак казвам щом са го избрали няма мърдане, ще му се даде шанс, но силно съм резервиран към него.Дано греша и ме изненада, но работата си е на кантар...

 - krasimir a.
неделя 10 юни, 2018
Странен пич.Успех! САМО ЦСКА!

 - Иван И.
неделя 10 юни, 2018
Изглежда несериозен.Авантюрист.Малко да тръгнат нещата на криво и ще заебе всичко и всички.Дано само да изглежда така или да иска да прилича на това ,а всъшност да не е.Това че е доста страна птица също не помага да повярвам във стабилността му...

 - Емилиян Г.
неделя 10 юни, 2018
Надявам се да е разбрал, че сменихме Белчев при 90 вкарани гола...Успех!


1 до 10 (от 23)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА