Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23283


Ел Маестро изведе отбора за първа тренировка (ВИДЕО)
четвъртък 07 юни, 2018  |   6950Ел Маестро изведе отбора за първа тренировка (ВИДЕО)

Новият старши треньор Нестор Ел Маестро изведе отбора за първа тренировка на базата в Панчарево. Армейците ще се подготвят в София до неделя (10 юни), когато ще заминат на 8-дневен лагер в Тетевен.

По традиция преди старта на всеки сезон легендарният домакин бай Добри плисна менче с вода пред футболистите за здраве и късмет.

На 18 юни в Тетевен ще се играе първата лятна контрола на тима ни - от 17:00 часа срещу Етър (Велико Търново). 

Вторият подготвителен лагер на ЦСКА ще бъде в Австрия от 21 юни до 3 юли, като за периода отборът ни ще изиграе четири приятелски срещи.

В тренировката днес се включиха и новите полълнения Стивън Перейра и Данте Стипица. От заниманието отсъстваха контузените Станислав Манолев и Фернандо Каранга, както и Едвин Джеси, който е на лагер с националния отбор на Гана и по-късно днес тимът ще играе контрола с Исландия. 

Групата на ЦСКА: Данте Стипица, Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Стивън Перейра, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон Телес, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Пламен Гълъбов, Ангел Лясков, Иван Турицов, Никола Колев, Валентин Антов, Кристиян Малинов, Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Александър Георгиев, Енрике Рафаел, Кирил Десподов, Тонислав Йорданов

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - кир с.
събота 09 юни, 2018
да

 - Димитър И.
петък 08 юни, 2018
Бог напред Вий след него момчета!

 - Boris K.
четвъртък 07 юни, 2018
Успех!


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА