Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23297


Пресконференция за представяне на новия треньор
сряда 06 юни, 2018  |   11510Пресконференция за представяне на новия треньор

Уважаеми журналисти,

утре (7 юни) в 11:00 часа ще започне пресконференция в залата на стадион „Българска армия", на която ще бъде официално представен новият старши треньор на ЦСКА. 

Пресконференцията ще бъде излъчена на живо в CSKA.BG и в официалната фейсбук страница на клуба.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 32)

 1  2  3  4   » 
 - Стефан К.
четвъртък 07 юни, 2018
Мисля, че Гриша Ганчев е доста находчив човек и го е доказал през годините. Не забравяйте от къде тръгнахме и през какво преминахме. Нека пожелаем успехи на всички и да видим, какво ще стане. Всички искаме всичко, веднага, но нещата не стават толкова лесно. Нека първо се представим, колкото се може по-добре в Европа, да се изкарат някакви пари от там, които да поне да покрият разходите и тогава вече можем да вадим секирата и да мачкаме наред. НАПРЕД АРМЕЙЦИ! САМО ЦСКА!

 - Велислав М.
четвъртък 07 юни, 2018
Предлагам Уайлдър за старши - перде е и не му пука...Ше ги размята всичките. Няма опит като треньор във футбола, но що да не се окаже находка?

 - Калин П.
четвъртък 07 юни, 2018
Цветан Т. не съм съгласен с теб, имаме много добър отбор, просто нямахме сериозен треньор миналия сезон и нямахме равностойни резерви. Както се очертава тази година отново ще се експериментира с недоказан треньор, дано поне се направи качествена селекция!

 - Трифон М.
четвъртък 07 юни, 2018
Ясно е, че се потърси нестандартно решение за треньорския пост. Стандартните бяха ясни - Стойчо или Любо, в краен случай Балъков или някой от младите червени треньори. И Скоржа, и Маестрото се доста непознати у нас. Не съм съгласен, че възрастта на англо-сърбина е проблем. На тази възраст Виктор Гончаренко играеше вече няколко сезона групи в ЕКТ с БАТЕ, Андре Вилаш-Боаш беше взел ЛЕ, а Юлиан Нагелсман... още не я е навършил! Ясно е, че става дума за изключения, но защо пък Маестрото да не се окаже такова? Не се сещам за много треньори, които печелят шампионати на 35-годишна възраст! Нека видим как ще тръгнат нещата, пък тогава да даваме оценки. Ръководството се състои от доста знаещи и разбиращи хора, така че едва ли решението е взето просто ей така. След треньора трябва бързо да се финализира селекцията, защото ЕКТ тропат на вратата, а и точно късата резервна скамейка ни препъна в миналия шампионат. Нов сезон - нов късмет. Успех!

 - Cvetan T.
четвъртък 07 юни, 2018
trqbvat klasni igra4i,a ot segashnite nqma nito edin takyv???????

 - Теодор Р.
четвъртък 07 юни, 2018
Ел Маестро ГОЛЕМИЯТ ДЕН НАСТЪПИ Само ЦСКА! Успех,тренер!Изкачи 32то стъпало по стълбата на успехите!Имаш още едно основание да го направиш.Ако стане, хиляди подхуенски мангали и отрепки ще получат от инфаркт до вулканична диария и светът ще стане по-чист!И не забравяй,че отбора е на армия,чието бойно знаме не е пленявано!Напред!Само ЦСКА!!

 - Виден Н.
сряда 06 юни, 2018
САМО ЦСКА

 - Георги В.
сряда 06 юни, 2018
Угодия няма!!! Искаме да правим нов бардак със стари.....Едни и същи имена си ги повтаряме, нищо че някои по три пъти са уволнявани.Какво значение има дали е българин или не.Или го можеш или не!Има ли някой който да смята,че хората начело на отбора не искат да сме шампиони.Няма такъв човек който да иска да си дава парите и труда на вятъра.А сегашното ръководство се е доказало и печелило повече титли отколкото някои от"разбирачите" тук са стъпвали на Армията! Лошото е, че поевечето от хейтърите са говеда и платени тролове на гелосания и ние им се връзваме (включително и аз). Успех на новия треньор.Така като гледам е луда глава и мисля, че нещо такова ни трябва.Да е пълно перде и да не му пука. Само ЦСКА.

 - Виден Н.
сряда 06 юни, 2018
Според Transfermarkt .

 - Калин П.
сряда 06 юни, 2018
Няма кой да плати високите заплати и на двамата иначе би било страхотно да бъдат тандем, освен това нито един от двамата няма да е съгласен да е помощник на другия.


1 до 10 (от 32)

 1  2  3  4   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА