Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24346

Избрахте играча на сезона (ВИДЕО)
понеделник 28 май, 2018  |   3337Избрахте играча на сезона (ВИДЕО)

Армейци,

вие избрахте Фернандо Каранга за играч №1 на сезон 2017/2018. 

Повече от 70% от гласувалите в анкетата на CSKA.BG дадоха своя глас за сърцатия голмайстор, който отбеляза 25 попадения в 29 мача през изминалата кампания.

След Каранга в класирането се подредиха Кристиян Малинов и Кирил Десподов.

Един от гласувалите ще спечели официална фланелка на ЦСКА, а името му ще бъде изтеглено на старта на подготовката за следващия сезон.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 10)

 - Пламен С.
вторник 29 май, 2018
Salute Karanga !!! Hasta la victoria siempre amigo ! Да си ни жив и здрав ! Само ЦСКА !

 - Станчо Н.
понеделник 28 май, 2018
Дано дано някак си остане поне още един сезон.От една страна не искам да остава защото такива ,като тиам може да му прекратят кариерата защото всички ги е страх от Каранга.Единственият начин да го спрат беше физически да го елиминират от терена.Все пак ако трябва да намалят заплатите на всички ,а неговата да вдигат и без това той сам ни донесе поне 20 точки няма да е незаслужено.

 - Георги Р.
понеделник 28 май, 2018
Каранга е заслужеля победите. Изигра страхотно мачове със много хъс и страст. Надявам се ръководството да успее да убеди Каранга да остане ако трябва у заплатата да му се повиши. Защото ЦСКА има нужда от такива играчи. Също ще бъде страхотно любичеца на Публиката Жуниьор Мораеш да бъде върнат на армията. Това е страхотен футболист и човек и си заслужава голямата заплата . По добре един футболист като Мораеш вместо двама като Алберг и Бланко. Ако искаме да сме шампиони е задължително да имаме такива играчи и да се направи селекция за 4-5 мил и това да бъде грабнал и класата на отбора за следващите 2-4 години.

 - Милен И.
понеделник 28 май, 2018
Честито на горещото сърце Фернандо Каранга! И аз нямам фейсбук, но гледам клипчето?! Е сега да дадем фланелката на някой от дежурните хулители, да видим ще има ли смелостта да си я получи ;-) САМО ЦСКА

 - Иво Ц.
понеделник 28 май, 2018
Пичове, много е тъпо ако нямаш фейсбук... Излиза просто едно празно пространство и не може да го гледа човек...

 - Побойчо Ч.
понеделник 28 май, 2018
Гласувах за Каранга. Браво! Бедното момче от най-бедната провинция на Бразилия, дано направи добър трансфер и си осигури живота. Не спира да помага финансово на цялото си многочислено семейство.

 - Генади С.
понеделник 28 май, 2018
Миналата година избрахме Антон за играч на годината и той ни напусна, тази Каранга !? Какъв е извода? Иначе Каранга беше с класа над всички не само в ЦСКА но и в БГ футбола!Само ЦСКА !

 - Иван И.
понеделник 28 май, 2018
Трябваше във клипчето да покажете прерязването на гърлото ,да им е гадно на синьо-зелената сган.:D

 - Славo Н.
понеделник 28 май, 2018
Е то оставаше да е друг. При 25 гола за сезона и винаги активна игра - логично. Младите момчета на по 21-22 години им е доста рано за номер 1 колкото и да са симпатични, нека да поиграят, да дадат повече за ЦСКА и ще дойде и тяхното време

 - Пламен К.
понеделник 28 май, 2018
Напълно заслужено.


1 до 10 (от 10)


СПОНСОРИ

Вземи своята абонаментна карта

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА