Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23540


Гласувайте за футболист №1 на ЦСКА за сезона
сряда 23 май, 2018  |   423363Гласувайте за футболист №1 на ЦСКА за сезона

Армейци,
след поредния вълнуващ сезон е време да изберете играча, който според вас се представи най-силно с червения екип през изминалата кампания.

Гласувайте в анкетата на CSKA.BG за вашия фаворит до 23:59 часа на 27 май (неделя).

Един от гласувалите ще спечели оригинална фланелка на ЦСКА.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 106)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Nick L.
събота 02 юни, 2018
Karanga това беше човекът мотор

 - Peter M.
понеделник 28 май, 2018
Само ЦСКА!

 - Peter M.
понеделник 28 май, 2018
Тук мирише на говежда тор от село Подуяне. А тези които се изразяват вулгарно и просташки, сами си слагат емблема ГОВЕДОспор!

 - Nikolay S.
неделя 27 май, 2018
Peter M е близач на Стойка Стоилова. Все пак съселяните трябва да се подкрепят. Тая Стойка има ли някакво образование или само се шиба в анала?!

 - Велислав М.
неделя 27 май, 2018
Йорданчо, спокойно, Терминаторе...Нещастник с два грама мозък...:)))

 - Георги Р.
неделя 27 май, 2018
Няма проблем феновете да имат различно мнения, но е ясно че тук има много дилиормаскиЦСКАРИ който уж обичат клуб но всъщност тяхната работа е да се опитват да създават смут във клуб. Но ще си останат само със опитите за смут. Защото клуб върви напред със малко крачка но е важно че вървим напред, да всички ни се иска клуб да харчи на година по 50-60 милиона евро но това няма как да се случи точно сега защото знаем във каква държава живеем. Но не може да сме не доволни от инвестициите във базата и във Академията, това е правилната посока на развитие към този момент.

 - Славo Н.
неделя 27 май, 2018
Фен на ЦСКА да псува или хули друг фен на ЦСКА само защото другият има различно мнение, е пълна простотия и никога не е било в годините, когато ЦСКА беше това, което пише в историята ни ! Нека всеки, който си позволява да го прави тук да го знае. Ако е фен на собственика, нека пише "Само Гришата" и да не се крие зад лозунги "Само ЦСКА" ! Защото пак ще кажа ЦСКА не е някой конкретен собственик, просто той влага в клуба на даден момент. Форумът е място за дискусии, лично мнение и обсъждане, не за простотии и заплахи ! Защото не е ясно кой още чете изказванията тук, приятели

 - Йордан И.
неделя 27 май, 2018
Марш при дучето Мършляк! Мижитурка,скрита зад клавиатурата! Много ги разбираш нещо,неблагодарнико! Ходи в Обеля,там е по европейски

 - Велислав М.
неделя 27 май, 2018
Йорданов, който е дал - дал е. Парите са си пари. Фенщината към футбола си е фенщина. Като няма какво да кажеш не е нужно да си измисляш сензации. Договорени били треньор и футболисти. Дрън-дрън. От кой ги пазят в тайна? Истината боли, а тя е, че в ЦСКА се работи по български, а не както ни се иска - по европейски модел.

 - Peter M.
неделя 27 май, 2018
Да си спомним как ЦСКА играеше с централния си нападател в състава и какво представляваше без него. Отдаденоста, себераздаването и чисто футболните му качества, правят Каранга футболист № 1 на клуба. Относно нападките срещу Стойчо Стоилов, трябва да кажа следното: Стойчо освен че е отличен мениджър, също така е и почтен човек, който никога не би злоупотребил с парите, нито би прибирал комисиони и затова се ползва с пълното доверие на Гришата. А знаете ли кой е най-върлия враг на футболната мафия в лицето на делиорманлии и милиционерите от края на града? Отговорът е Стойчо Стоилов, разбира се! Затова платените мекерета на отборите на мафията хулят точно него, с цел да отслабят нашият ЦСКА! Е, но пасаран, тъпи копелета! Само ЦСКА!


1 до 10 (от 106)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА