Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Христо Янев: Старая се във всеки мач да побеждавам (ВИДЕО)
неделя 20 май, 2018  |   1582Христо Янев: Старая се във всеки мач да побеждавам (ВИДЕО)

Старши треньорът Христо Янев сподели мнението си за последния мач от сезона.

Според него футболистите сами са си направили двубоя труден заради начина, по който са играли през първото полувреме. Янев обаче е доволен от положителната промяната в играта през втората част.

"Няма смисъл от допълнителна мотивация. Футболистите защитават фланелката на един от най-великите отбори в Европа и трябва по всякакъв начин да се стремят да показват най-доброто от себе си", заяви той.

"На ЦСКА са нужни хора, който да са лидери на терена, в съблекалнята, на лагерите, лидери, който да държат реда и дисциплината и да успеят сами да се мотивират помежду си", сподели треньорът.

"Старая се във всеки мач да побеждавам, защото за мен това е най-важното", завърши Христо Янев.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Станчо Н.
сряда 23 май, 2018
Защо пък да не остане тренъор.Ицо израстна много в последните две три години учи се не спира да се обучава упорит е и най важното е ,че може да работи под напрежение,което в ЦСКА е част от ежедневието.Тези дето ги спрягаха един месец нито по-добри ли са от Ицо?Не вярвам освен Стойчо Младенов но той в България няма да се върне скоро ,каквото и да говори ,колкото и да се кълне във вярност на клуба.Кой чужденец и то успял би дошъл в България?Да не е луд да идва тук и ,като направи два три поредни слаби мача да го разпънат на кръст и охулят,като жалко същество.Да ЦСКА има нужда от еродиран тренъор но в лицето на Янев има точно такъв.Няма голям опит но пък останалите му качества са достатъчно.Иначе в краЙна сметка аз лично ще подкрепя всяко едно решение на ръководството ,който и тренъор да дойде ще съм зад него докрай.КЗЛ

 - Велислав М.
вторник 22 май, 2018
Лидерите няма да паднат от небето, Ице. Тия футболисти са най-скъпоплатената и рядка порода в днешни времена. Особено в България са на изчезване. Дано поне един се намери скоро време, който да започне и да завърши кариерата си в ЦСКА, но се съмнявам. След 5 силни мача искат да бягат в Европа. А не взимат малки заплати. Играчи-използвачи. Това са 99.99% не само в ЦСКА разбира се. И това мен лично ме дразни повече отколкото загуба в дерби или нулев сезон. Презирам ги тия ритнитопковци.


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА