Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23546


Кристиян Малинов е №1
петък 18 май, 2018  |   2398Кристиян Малинов е №1

Полузащитникът Кристиян Малинов спечели приза за играч №1 на XXXV на Първа лига в традиционната анкета на пресклуб "България".

За него своя глас са дали 8 от общо 19 треньори, които са се включили в анкетата.

Малинов заслужи наградата си, след като игра изключително силно и отбеляза втория гол при победата с 3:2 срещу вечния съперник.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 9 (от 9)

 - Boris M.
неделя 20 май, 2018
Абе, пичове, не че е най-важното нещо на света, ама някак си не ви ли дразни, че някой като Алберг идва в ЦСКА, не къде да е, а в ЦСКА и ДИРЕКТНО получава 10ти номер??? 10??? В ЦСКА! Мен някак си просто не ми е приятно това, което виждам. Ако има някой, който смята, че К. Малинов заслужава 10ката, да сподели.

 - Милен И.
събота 19 май, 2018
Кристиян е талантлив, трудолюбив и сърцат играч! Браво!

 - Кирил П.
събота 19 май, 2018
Честито ! Кристиян Малинов е най добрият футболист на поста си в България. Просто му трябва доверие и опит.

 - Стефан З.
петък 18 май, 2018
Дааа, много хляб има в това момче!

 - Stoyan S.
петък 18 май, 2018
Един от най-качествените футболисти в първенството.

 - Владимир П.
петък 18 май, 2018
Ееее, сетиха се най-после и за Кристиан Малинов! Момчето си заслужава наградата.Дори има мачове в които е бил много над нивото на всички в професионалната група,но беше пренебван.Може би заради картоните, половината от тях са неоснователни.Браво на Кристиан! Пожелавам му още по- силни игри. Той има място в Националния отбор,такъв играч в средата на терена е нужен. Само ЦСКА!

 - Иван И.
петък 18 май, 2018
Двамата със Рубен Пинто не са просто най-добрия тандем "дефанзивни" халфове в България ,те са ДАЛЕЧ НАЙ-ДОБРИЯ.Резаците не могат дори близка по качество двойка да ни извадят.Уви смазват ни при бековете ,а останалото е горе-долу равностойно.Като добавим и съдиите - стават категорично "по-добри" ...

 - Трифон М.
петък 18 май, 2018
Справедливо. Кристиян е от този тип футболисти, с чиито имена започва списъка на титулярите на всеки треньор. Машина! Има хубав удар отдалеч, който ако влиза по-често, ще го направи още по-ценен за отбора.

 - Румен М.
петък 18 май, 2018
Кристиян е от играчите “черноработници”. Не блести както други негови колеги, но пича гони цял мач, покрива цялата зона между наказателните полета и никога не се скатава. Да е жив и здрав, да се опази от контузии. Надявам се най-силните му мачове с ЦСКА тепърва да предстоят.


1 до 9 (от 9)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА