Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23542


Манолев претърпя успешна операция
четвъртък 17 май, 2018  |   3026Манолев претърпя успешна операция

Станислав Манолев претърпя успешна операция на коляното на десния си крак. Той беше заменен принудително заради контузия в 55-та минута на вечното дерби, а след направените му прегледи се установи, че има скъсана вътрешна връзка на коляното, което наложи спешна операция.

Опитният футболист ще носи шина в продължение на месец, след което ще започне своето възстановяване. Първоначалните прогнози са той да бъде готов за игра в рамките на 3 месеца.

Другият играч, който беше заменен заради травма срещу Левски - Жеферсон Телес, страда от болки в адукторите, но ще бъде на разположение на Христо Янев за предстоящия мач с Берое.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Борис М.
петък 18 май, 2018
Много се радвам, скорошно завръщане. Искам да изкажа мнението си относно новината, че някъв македонец щял да ни става треньор. АЗ ЛИЧНО СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ ИДВАНЕТО НА НОВ ЙОРДАНЕСКО....Време е за доказан специалист, за едно истинско червено сърце....ТВЪРДО ПРОТИВ МАКЕТО СЪМ!!! САМО ЦСКА!!!

 - Milen M.
петък 18 май, 2018
Много е важно кой ще ни бъде треньор. Спрягат се имена на македонец ,който не е печелил нито титла нито купа. Днеска се спряга Любо Пенев нищо против него но не мисля ,че след помията от конгреса ще го оставят да работи спокойно. Все пак се надявам да не е нито едно от имената спрягани по медиите. Ръководството дано ни изненада приятно с някой, който наистина има постигнати успехи и няма да се учи при нас.

 - Пламен С.
петък 18 май, 2018
Манолев, с теб сме ! Трябва да си по най-бързия начин в строя, че.....те чакат групите на Лига Европа !!!

 - Милен И.
четвъртък 17 май, 2018
Манолев, бързо оздравяване!!! Нужен си на отбора!

 - Valentin T.
четвъртък 17 май, 2018
С теб сме Манолев!

 - СВЕТЛИН Д.
четвъртък 17 май, 2018
ДНЕС ГОВЕЖДИТЕ ПИСАРИ НИ НАЗНАЧИХА ...ТРИМА ТРЕНАРИ...

 - СВЕТЛИН Д.
четвъртък 17 май, 2018
МНОГО СЕ ВЛИЯИТЕ ОТ ПИСАРИТЕ...ТОЗИ СТИВАН ЩЕ ИГРАЕ НО НЕ В ЦСКА... ЗАЩОТО Е НАЧИНАЕЩ...

 - rosen i.
четвъртък 17 май, 2018
Бързо се управяй Станиславе , че си нужен на отбора!!!!

 - Вал В.
четвъртък 17 май, 2018
Има информация, че Спас Делев ще е свободен агент. Стоилов, какво мислиш за привличането на един български национал. Или е по-хубаво да се плаща на "Ботев" за някакъв лефскар. Кой ще играе с повече хъс? Делев, ако го подхване треньора може да даде много на ЦСКА. Няма да му е нужен "период на адаптация".

 - Иван И.
четвъртък 17 май, 2018
Бързо възстановяване!Имаме нужда от Манолев и Бодуров.Без лидерството на тях двамата няма и капка шанс да пречупим съдийската корупция другия сезон.А и в евротурнирите опитът им ще е ключов.Уви Манолев явно ще пропусне ...началото.Дай Боже да има "начало"! :)


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА