Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23234


Христо Янев: Специална победа за мен (ВИДЕО)
вторник 15 май, 2018  |   3968Христо Янев: Специална победа за мен (ВИДЕО)

Старши треньорът Христо Янев сподели мнението си след победата във вечното дерби с 3:2.

"Създадохме много положения и имахме ситуации за голове през първото полувреме. Допуснахме грешка и ни изравниха, но реакцията на целия отбор е похвална и тук е моментът да поздравя момчетата, защото се вдигнаха няколко пъти по време на мача и в края на сезона показват характер, който ми дава основание да си мисля, че ЦСКА догодина ще бъде много силен отбор", заяви той.

Янев за първи път изведе ЦСКА като треньор срещу Левски.

"За мен тази победа е много специална. Вечното дерби е такова, каквото го помня като футболист - емоционално, вдъхновяващо и когато победиш е много приятно", разкри той.

"ЦСКА ме зарежда винаги с енергия и мога да кажа, че в момента съм се върнал сред живите", заяви Христо Янев.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Кирил П.
събота 19 май, 2018
Българските футболисти в ЦСКА са много качествени. Всички, който ги обиждат не са прави. Божидар Чорбаджийски, Стойчо Атанасов, Александър Георгиев, Кирил Десподов, Антов са бъдещето на ЦСКА. Опитните футболисти, като Бодуров и Манолов има още много възможности да играят добър футбол .За треньор мисля, че Христо Янев с екипа си би бил по добър от всички измислени македонци. Стамен Белчев трябва да бъде включен в треньорския екип , просто защото два пъти победи Лудогорец.

 - Боян М.
четвъртък 17 май, 2018
Лое се включи на "предна" скорост и започна да подава напред, което запази остротата на атаките ни, въпреки умората. Мисля че беше най-доброто му включване този полусезон. Дразнеше ужасно с липсата на поглед напред, но в този мач има промяна. Адекватна смяна беше.

 - Побойчо Ч.
сряда 16 май, 2018
Не уточних в предния ми пост за Лое. Явн, че Енрике се измори, но не мисля, че Лое трябваше да го смени. Това за мен си е пазене на равния, а нв търсене на победата на всяка цена.

 - Побойчо Ч.
сряда 16 май, 2018
При 2-2 много ме изненада вкарването на Лое за сметка на Енрике.

 - Трифон М.
сряда 16 май, 2018
Ако алтернативата на Ицо Янев е Чедомир Яневски, благодАрим. Ицо Янев или Милен Радуканов.

 - Пламен С.
сряда 16 май, 2018
Честита победа Армейци ! Браво Ицо! След като този форум се превърна в избирателна урна и аз пускам своя вот за Христо. Може да броите още поне десетина гласа на мои прияели и познати, които нямат регистрация но му гласуват доверие..... И още нещо..... Божка, давай лентата на бате си Кольо и бягай при чичо Венци, а ако не при него , то все някой след първата 6-ца ще те вземе. Поиграй малко (3-4 г.),а после си добре дошъл отново. Ако и тогава не се докажеш, заповядай при нас на трибуните.....Ти си и ще бъдеш, завинаги един от нас ! Само ЦСКА !!!

 - Димитър К.
сряда 16 май, 2018
Стига стова да даден шанс на този или онзи.ЦСКА ако ще става червена Славия да каже.Грешки на едни и същи цял сезон и никой не се справя с тях.Ако не е Китанов ще е капитана,ако не е той ще е Бодуров, ако не е той ще е Дюлгеров, ако не е той ще е този вратар който дъвче дъвка.Толкова ли е сложно това да се реши?

 - Вал В.
сряда 16 май, 2018
Янев, ако искаш да станеш голям треньор не подскачай и крещи непрекъснато край тъч линията. Треньорът си върши основната работата до мача, по време на мача може само да корегира някои дребни неща. По принцип твоите викания надали се чуват от всички поради шума, а ако се чуват, то футболистите също имат самочувствие и не им е приятно да им викаш като на начинаещи. Крясъците и наставленията в съблекалнята. Там може и ритници и шамари да раздаваш. Последно: старите кримки Манолев и Бодуров не те слушат. Намери начин да им влезеш "под кожата". Това също е майсторлък. Иначе, искрено ти желая УСПЕХ В ПРОФЕСИЯТА!

 - Бисер П.
вторник 15 май, 2018
Аз също призовавам ръководството да се даде шанс на Ицо Янев през следващия сезон ! Абсолютно убеден съм, че Янев би се справил много по добре от някой скъпоплатен чужденец. Или да се връща Стойчо Младенов или да се даде възможност на Ицо Янев !

 - Vasil N.
вторник 15 май, 2018
Мисля че трябва да му се доверим на Христо Янев поне за мачовете във лига европа да видиме как ще се претстави


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА