Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23236


Групата за вечното дерби
понеделник 14 май, 2018  |   2579Групата за вечното дерби

Старши треньорът Христо Янев определи група от 19 футболисти за мача срещу Левски. Последното вечно дерби за сезона е утре (15 май) от 18:30 часа на Националния стадион.

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Александър Барт, Жеферсон Телес, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Валентин Антов, Енрике Рафаел, Едвин Джеси, Жан Бланко, Роланд Алберг, Станислав Манолев, Кристиян Малинов, Раул Лое, Александър Георгиев, Кирил Десподов

Заради контузии извън групата са Георги Китанов, Александър Дюлгеров, Укра и Фернандо Каранга.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 14)

 1  2   » 
 - Станчо Н.
вторник 15 май, 2018
Николайчо нали се сещаш,че не сме решили не сме те намерили бе боклук?НАЛИ БОКЛУК?

 - Nikolay S.
вторник 15 май, 2018
До Георги Вагината Що си не ходиш на село при Стойка и Стаменка?!

 - Димитър К.
вторник 15 май, 2018
Браво на Бонка.И аз така мисля само,че нашето ръководство не му пука за това. Пресен пример,за един жест на Каранга се надигнаха и го наказаха,после го осакатиха , не му позволиха да стане голмайстор.От минало време примери колкото щеш и нищо.До като си мълчим така ще е.Ще се борим да не "изпаднем" и те така. От се иска само да подкрепяме и толкоз.

 - Георги В.
вторник 15 май, 2018
Nikolay S. е платен хейтър и срещу 30лв на ден идващи от Разград е готов да го даде и на майка си.Даже му дали и конкретна задача-да се атакува Ст.Стоилов и да се опита да настрои феновете срещу него.Много е активен особено кагато запишем слаб резултат.Чудя се тези които се опитват да убият ЦСКА толкова ли не разбраха че това няма да им се получи.За тоя николайчо-вероятно безработен некадърник, пъпчасал и с мазна коса е ясно че няма как да го осъзнае, но се чудя дали му е гадно че ЦСКА бие или му е все тая......?

 - Бонка Ц.
вторник 15 май, 2018
Момчета, хайде да не даваме препоръки за треньорско ръководство. Стойчо Младенов става за местна "консумация", защото умее да надъхва футболистите срещу главните опоненти в БГ първенството, ние знаем кои са те.Навремето, когато беше наш треньор, умееше да го прави, но тогава играеха в по-голямата си част български футболисти. А и като се сетя за далаверите, които въртеше в ущърб на клуба, че вреди и сина си в ръководството за пари, направо ми падна в очите. За ЛЕ, а и в бъдеще, дай Боже, и за ШЛ ни трябва елитен треньор от чужбина с опит в тези първенства, с доказано име. Защото, да не забравяме, че в отбора немалка част са чужденци. А чужденците идват у нас не толкова, за да бият Левски, а да играят на международната сцена и ползват България само за трамплин към по-големи отбори. В момента за нас е важно да се намерят качествени футболисти, които ще вдигнат качеството на игра в отбора ни. Но аз искам да попитам - не е ли крайно време и ние да се постараем с т-нар.доноси, които са приоритет на Левски и Лудогорец? Няма ли кой от Сектор Г да пусне едно сигналче до ФИФА за двете деца на говедата, изрисувани с нацистките надписи и пречупени кръстове? Защото БФС и ДК упорито мълчат за наказание и глоба от 37 хил. лв, както е по тяхната наредба. А ако това достигне до ФИФА и видят снимката с децата, дори и да се класират за ЛЕ, веднага ще бъдат извадени от първенството, а и ще им друснат доста по-солена глоба от тази, предвидена по нашите наредби. Още не сме забравили какво стана миналото лято, когато 5 минути преди жребия извадиха ЦСКА от участие в жребия. Както казва народа - на зло куче, зъл прът. Хайде, организирайте нещо в тази посока.

 - Йордан И.
вторник 15 май, 2018
Колега,Побойчо! Нека правим разликата между градивна критика и плюене ,непрекъснати обиди и нецензурни епитети към ръководството,подстрекаване към агресия! Извинявай,но тоя боклук ,който всички го разбрахме че е трол,просто е смешно да ни обясняваш! Г

 - Побойчо Ч.
вторник 15 май, 2018
За Илия Груев мисля, че не ни трябва. Само Стойчо Младенов - той ни е нужен. Янев не бие ли довечера, да викат Стойчо!

 - Побойчо Ч.
вторник 15 май, 2018
Колеги, не бива да определяте пишещите критични коментари за платени провокатори. Да, нека има критика, но да не е за смтка на добрият тон във форума. Все пак не може всички да сме с един и същ темперамент, възпитание и от тук поведение. Има ли нещо, което не ми харесва и виждам начин за положителна промяна, споделям го. Тук сме не само да възхваляваме любимуя отбор, а и да си кажем грешките. Това не значи, че примерно аз съм платен трол на агата и т.н.!

 - Milen M.
вторник 15 май, 2018
Кажете си мнението за Илия Груев за треньор? Сега чета ,че завършил прилично в Германия.

 - Nikolay S.
вторник 15 май, 2018
Йордане, този път води към ада. Не знам дали си кон с капаци, но сигурно си тъп като галош.


1 до 10 (от 14)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА