Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23527


Определиха съдията на вечното дерби
понеделник 14 май, 2018  |   2068Определиха съдията на вечното дерби

Съдийската комисия към БФС назначи Волен Чинков за главен арбитър на двубоя от XXXV кръг на Първа лига между Левски и ЦСКА. Срещата е утре (15 май) от 18:30 часа на Националния стадион.

Асистенти на Чинков ще бъдат Мартин Венев и Димитър Русев, а зад вратите ще действат Георги Иванов и Васимир Ел-Хатиб.

За четвърти рефер беше определен Красимир Миланов, а Илонка Джалева ще бъде съдийски наблюдател.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 6 (от 6)

 - Побойчо Ч.
понеделник 14 май, 2018
Защо точно този?! На всички е ясно. Въпросът ми е, какво ще предприеме ръководството в случай на поредно клане? Ще видим.

 - Станчо Н.
понеделник 14 май, 2018
Пламене ела ,като мен бъди на мачовете всеки пък,когато се е гаврил Чинков пред очите ни и после ми говори за реване.Реването е от страната на тези дето не стъпвате на стадиона ,а само филосфствате кой да е трънъор ,колко пъти ръководството трябвало да отговори на нещо си и тн.В спор с Армейци няма да влизам но само не ми говори за реване защото грешиш жестоко за мен специално не ме познаваш.

 - Славчо Н.
понеделник 14 май, 2018
Драги приятели, ситуацията с БФС и съдии НЯМА да се промени с постоянно мрънкане срещу тях. Задължение на ръководството е не само да купува футболисти, а и да намери правилния начин на работа с БФС !!! Това е ! А който не го може, само мрънка. И така се превръщаме не в ЦСКА, а в някакви лузъри дето непрекъснато мрънкат. Не се ли усещате? Това не е ЦСКА ! ЦСКА играе и печели. Как? Това е задължение на ръководството ! А нашето е да подкрепяме отбора. И да си казваме мнението, когато виждаме безхаберие

 - Пламен К.
понеделник 14 май, 2018
На коментиралите под мен: Не може постоянно да се реве преди, по време и след мача. То всички съдии ни режат, защото Киро Гела им дава заплатата и бонусите.

 - Свилен Г.
понеделник 14 май, 2018
Някаква реакция от ръководството срещу назначението на този доказал се поръчков съдия? Липсата й само подклажда слуховете, че сме се рзабрали да си мълчим, каквото и да се случва, заради участието в Лига Европа, сякаш това участие е височайш подарък от боби и компания, за който трябва да сме вечно благодарни...

 - Станчо Н.
понеделник 14 май, 2018
СЪД И ЗАТВОР за цялото БФС цялата пасмина от комисийки,които само смучат пари от така или иначе изсмуканият български футбол.


1 до 6 (от 6)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА