Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Стартов състав за мача с Верея
събота 12 май, 2018  |   1586Стартов състав за мача с Верея

Старши треньорът Христо Янев определи стартовия състав за мача с Верея. Двубоят започва в 20:30 часа на "Трейс арена" в Стара Загора.

Стартов състав: 30. Витаутас Черниаускас (в), 2. Стойчо Атанасов, 4. Божидар Чорбаджийски (к), 25. Александър Барт, 3. Жеферсон Телес, 16. Раул Лое, 26. Валентин Антов, 8. Едвин Джеси, 10. Роланд Алберг, 11. Станислав Манолев, 7. Жан Бланко

Резерви: 1. Слави Петров (в), 5. Николай Бодуров, 6. Рубен Пинто, 20. Тиаго Родригес, 17. Енрике Рафаел, 19. Кирил Десподов, 18. Александър Георгиев

От групата отпадна Кристиян Малинов.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 15)

 1  2   » 
 - Атанас Б.
събота 12 май, 2018
Много моля пишещите в тоя форум да не се превръщат в говеда или чалмари.Само при тях няма друго мнение освен това на Агата или Шофера.Никой от пишещите тук не е спирал да подкрепя свещените четири букви - ЦСКА.Но когато мениджърите на отбора се държат като селски оплаквачки и определено се провалят, не можем да мълчим. Великия Стоичков го каза, оправдания със съдии и собственици на други отбори не вършат работа. А истината към този момент е, че нямаме отбор способен да победи чалмарите и даже и говедата.Зимната селекция е пълен провал, съблекалнята явно е кошер с пчели и всички играчи са извън форма.Кой ни е виновен че зависим от двама трима играчи и нямаме дълга и най вече равностойна скамейка.Отговора е само един - спортно техническия щаб.

 - Велислав М.
събота 12 май, 2018
Точно щото се обича ЦСКА се мисли за титли и за смяна на некадърни ръководители, играчи и треньори. Само идиотите ползват клишета кое се обича и кога се обича. Същото важи за всеки нормален отбор с претенции за Гранд. Или си първи или си като говедата.

 - Nikolay S.
събота 12 май, 2018
Гледам мачовете с моите очи, а не с тези на Стойка или Стаменка. Нима някой ще каже че бившият вече треньор беше успех, вървеше по правилен път, имаше собствено мнение, което отстояваше?! ЦСКА не заслужава интригантството, простотията и наглостта на Стойка. Единствените му изказвания са били че ЦСКА е ощетяван от съдиите, но нито дума за защо напуснаха добри играчи и на тяхно място се появиха некадърници.

 - Славчо Н.
събота 12 май, 2018
Момчета не се джафхайте. Нали всички сме фенове на ЦСКА? Николах С просто има по-различно мнение относно мениджъра Сточйо Стоилов и като ен има право на такова. Аз също смятам, че този човек е вреден за ЦСКА. Обръщам внимание - ЦСКА е идея, мисия, марка, а не конкретен собственик който и да е той. Всеки собственик трябва да се бори за тази марка, това е. Така че когато има грешки, те се посочват и се изисква. Другото не е ЦСКА, другото е някаква жалка история. Имате ли изобщо идея колко президенти и собственици съм видял в ЦСКА? Даже Любо Пенев беше президент за няколко месеца преди време и после продаде ЦСКА на Черепа. Така че ЦСКА не започва и не завършва с вас и с даден сосбственик. ѝСКА ще го имаи той има само една мисия - ПЪРВОТО МЯСТО ! Всичко друго е провал. Така е било и така ще бъде !

 - Йордан Б.
събота 12 май, 2018
Оплаквачките пак са изпълзяли тука! ЦСКА СЕ ОБИЧА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ БИЕ ИЛИ НЕ!

 - Георги В.
събота 12 май, 2018
Nikolay S. е платен хейтър и срещу 30лв на ден идващи от Разград е готов да го даде и на майка си.Даже му дали и конкретна задача-да се атакува Ст.Стоилов и да се опита да настрои феновете срещу него.Много е активен особено кагато запишем слаб резултат.Чудя се тези които се опитват да убият ЦСКА толкова ли не разбраха че това няма да им се получи.За тоя николайчо-вероятно безработен некадърник, пъпчасал и с мазна коса е ясно че няма как да го осъзнае, но се чудя дали му е гадно че ЦСКА бие или му е все тая......?

 - Nikolay S.
събота 12 май, 2018
До АТАНАС Всички тези некадърници бяха доведени от ,,мениджъра,, Стойка Сопола. Преди малко повече от 15-на години след като си ,,счупи,, крака избълва доста обиди, а при стрелбата в Благоевград е обиждал с думи като ,,чорбар,, ,, армейска свиня,, и това е отразено в протоколите от делото. При идването си в ЦСКА е заявявал че ще си направи свой отбор, а тези спечелили купата да си ходят с нея. Слава богу че останаха поне две армейски сърца - Чорбаджийски и Антов. При последното си интервю Стаменка Врънкалото заяви че чака от Ментора си Стоилов да му даде пак път в големия футбол.

 - Велислав М.
събота 12 май, 2018
Във вторник е мача с говедата и днес не мислят за Верея. Очевадно е. И все пак, друго си е да влезеш с победа в тоя мач. Дано второто някой я ритне във вратата на Верея.

 - ДАНИЕЛ Х.
събота 12 май, 2018
Много слабо,що така ?

 - Велислав М.
събота 12 май, 2018
Да ме слушат какво писах и как разсъждавах. Може пък догодина да спечелим нещо. Омръзна ми да познавам събитията по комплектовата и пулса на отбора. ЦСКА има нужда от качествени футболисти и Мениджър, т.е. човек, който сам да разпределя бюджет, сам да развива и да задава темпото, а според резултатите му да бъде съден от собствениците. Послушковци не ни вършат работа и ЦСКА ще си остане на сухо още години. Естествено става въпрос за много пари, но такива са времената и такова е световното възприемане за футболната игра.


1 до 10 (от 15)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА