Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Групата за мача с Верея
петък 11 май, 2018  |   2435Групата за мача с Верея

Старши треньорът Христо Янев определи група от 19 футболисти за гостуването на Верея в Стара Загора. Мачът е утре (12 май) от 20:30 часа на "Трейс арена".

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Александър Барт, Жеферсон Телес, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Валентин Антов, Енрике Рафаел, Едвин Джеси, Жан Бланко, Роланд Алберг, Станислав Манолев, Кристиян Малинов, Раул Лое, Александър Георгиев, Кирил Десподов

Заради контузии извън групата са Георги Китанов, Александър Дюлгеров, Укра и Фернандо Каранга.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 9 (от 9)

 - Иван о.
събота 12 май, 2018
Успех на отбора! Но на 15-и е мача на който трябва да размажем синия тумор! Някои от момчетата висят с картони и Ицо трябва да ги запази.

 - Борис Т.
събота 12 май, 2018
Искам да попитам кюстендилица кога ще внесе ония 8 милиона

 - Димитър К.
събота 12 май, 2018
За победа се играе когато по-малко се вика-назаад, назаад.Интересно ,че ние не сме разбрали ,че в съблекалнята сме имали толкова добри футболисти.Пак ли да слушаме,че сме на прав път,че има още много мачове. 70 години минаха а дори не можем да си позволим най-добрия български футболист Неделев.

 - Nikolay S.
петък 11 май, 2018
Ице, винаги се играе само за победа! Сигурен съм че сам ще си подредиш състава и тактиката. Успех!

 - Трифон М.
петък 11 май, 2018
Ицо Янев иска да се докаже и да остане за постоянно, а това го принуждава да играе с най-доброто в реално безсмислени мачове, в които спокойно може да се пуснат Слави Петров, Вальо Антов или някой друг юноша. Важно е да запазим висящите с картони за мача с говедата.

 - Калин П.
петък 11 май, 2018
Малинов, Пинто и Десподов се надявам, че няма да влезнат в игра и тримата висят с картони. Ако изгорят заради тоя безмислен мач за дербито ще ме е яд доста. Просто сме длъжни да победим във вторник!

 - СВЕТЛИН Д.
петък 11 май, 2018
Целият сезон за Левски е драма. Освен дъждобрани, на "Герена" раздават и кърпички за сълзите....

 - Георги В.
петък 11 май, 2018
Трябва задължително да запазим Малинов за говедата.Като ги гледам колко контузени и наказани имат си отиват на разгром.В първия мач за купата като бяхме без 6 титуляри се видя, че класата рязко пада надолу.

 - Славчо Н.
петък 11 май, 2018
Успех на Ицо Янев ! Дано успее да мобилизира футболистите да доиграят последните 3 срещи с достойнство. И ... да вземем хубава победа срещу Левски другия кръг


1 до 9 (от 9)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА