Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23234


Честит рожден ден на Стамен Белчев
понеделник 07 май, 2018  |   2352Честит рожден ден на Стамен Белчев

Армейци,

днес Стамен Белчев празнува своя 49-и рожден ден.

Той беше старши треньор на тима ни в периода  27 ноември 2016 - 1 май 2018 година. Белчев спечели 36 от общо 58 мача, в които водеше отбора, записа 15 равенства и 7 загуби.

Пожелаваме му здраве, щастие и много професионални успехи!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 11)

 1  2   » 
 - Калин П.
вторник 08 май, 2018
Честит рожден ден за един достоен човек! Моето мнение е, че титлата я загубихме заради липсата на равностойни смени, липсата на късмет в определени мачове, както и фактът, че повечето спорни съдийства бяха в наш ущърб. Все пак съм на мнение, че в ЦСКА треньор трябва да е човек, който е постигнал успехи преди да дойде при при нас - шампион или носител на купа с друг отбор. При нас не е място за навлизане в професията и примерите за това са много... Белчев, Йорданеску, Г.Иванов, Радуканов, Зафиров и т.н. Другия вариант е човек легенда, закърмен с отбора, който да има хъс и характер, който да рискува името си в името на отбора. Въпреки спорната репутация на Стойчков като треньор, бих си пожелал той да поеме отбора. Критиката ми към Белчев е, че нямаше емоция в него по време на мачове, не гореше на пейката, въпреки това считам, че постигна максимума. Желая му успех и да се завърне след успешен првестой и доказване в друг отбор. За мен лично най-важно беше да се завърнем в Европа и искрено благодаря на ръководството, че осигури това. Дано там се представим силно и влезнем в групите на ЛЕ.

 - Йордан И.
вторник 08 май, 2018
Аборигена по отдолу-марш от Сайта,нещастнико! Човека заслужава уважение,отделно от това заслужава и да му се честити рожденния ден! 100% трол....

 - Borislav B.
понеделник 07 май, 2018
Много коментари тука от некомпетентни хорица.За кво му благодарите на тоя смешко ,заради когото нестанахме шампиони.Равен със Славия Пирин,Черно море,Етър,Берое,два равни с най слабия Левски и реанимиране на говедата за купата!!!!Такива смешници като тия и двамата помощници където бяха не трябва да стъпват на Армията.На тея отдолу под мене само да ги питам ,кви армейци сте бе с тоя селски манталитет ,та даже и му блогадарят на тоя нешастник за проваления сезин!!!!

 - Иван Ц.
понеделник 07 май, 2018
Уважение.Поклон.Честит празник.Бъди жив и здрав.

 - Трифон М.
понеделник 07 май, 2018
Честит рожден ден, г-н Белчев! Спечелихте сърцата на Червена България, без да сте били легенда на отбора като футболист или да сте генетично свързан с клуба. А това означава, че сте качествен треньор и притежавате изключителни човешки качества. Благодаря ви за честната и упорита работа в ЦСКА! Благодаря ви за играта на отбора през календарната 2017г. - толкова атакуващ, разнообразен и доминиращ ЦСКА не бях гледал от есента на 2002г., когато Стойчо Младенов направи машина за победи. Надявам се да бъдете запазен за каузата ЦСКА и за в бъдеще. Бъдете жив и здрав, честит празник!

 - Златин Л.
понеделник 07 май, 2018
Честит рожден ден, господин Белчев! Бъдете много здрав, успешен и щастлив! Благодаря за всичко, което направихте и Ви чакаме отново при нас след време!

 - Милен И.
понеделник 07 май, 2018
Бъди здрав! Донесе ни много радост! Сглоби страхотен отбор! Винаги един от нас!

 - Станчо Н.
понеделник 07 май, 2018
Завинаги в моето сърце оставаш Стамене.Надявам се един ден отново да си на кормилото на нашият отбор.

 - Йордан И.
понеделник 07 май, 2018
Честит Рожден Ден ,г-н Белчев! Винаги имате място сред нас! Няма да забравим прекрасните мигове! Само ЦСКА

 - Генади С.
понеделник 07 май, 2018
Благодарим ти тренер за това, че ни накара да вярваме и мечтаем, благодарим ти за прекрасните моменти, които ни даде! ЧРД да си ни жив и здрав! Завинаги един от нас!


1 до 10 (от 11)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА