Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


БЛАГОДАРИМ ВИ!
неделя 06 май, 2018  |   4282БЛАГОДАРИМ ВИ!

Армейци,

на 5 май заедно отпразнувахме 70-годишния юбилей на ЦСКА.

По грандиозен, вълнуващ и неповторим начин.

Така, както клубът заслужава и му отива!

Заради всички успехи, титли, купи и медали, спечелени през годините, но най-вече заради всички Вас - привържениците, които го обичат и подкрепят!

Този невероятно емоционален празник нямаше да се състои без Вашата любов и отдаденост към армейската кауза. Без хилядите по трибуните и милионите пред телевизионния екран с червени сърца!

Благодарим Ви!

Благодарим на Президента на Република България Г-н Румен Радев, че уважи с лично присъствие нашия юбилей! Също така на министъра на отбраната Г-н Красимир Каракачанов, че разреши участието на военни подразделения да се включат в знаменателното събитие и така се върнахме към корените си! Защото още от самото си създаване ЦСКА има генетична връзка с българската армия и нашето желание е тя да остане неразривно здрава и за в бъдеще!

Благодарим на Министъра на младежта и спорта Г-н Красен Кралев, който ни оказа съдействие и помощ, за да може ЦСКА вече да разполага с модерна тренировъчна база, а вярваме - скоро и с красив стадион!

Спиращите дъха моменти бяха плод на неуморните усилия на стотици хора. Бихме искали да благодарим на генерал Явор Матеев за професионализма на неговите парашутисти, които развяха гордо в небето славните емблеми на ЦСКА.

Благодарности към командира на ВВС генерал майор Цанко Стойков за незабравимия миг, в който на терена акостираха нашите футболни колоси Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов.

Нашите почитания и към близо 500-те легенди и заслужили спортисти, които специално дойдоха за церемонията от всички краища на страната и света.

Аплодисменти и за организаторите от 24/7 и Калоян Лалев-Кайо, както и за всички участници и доброволци, реализирали този спектакъл!

Благодарим!

От ръководството

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 
 - Владимир П.
вторник 08 май, 2018
Голям празник,страхотна организация на юбилея,публиката отново показа че е страхотна,силна и непобедима,когато е единна. За всичко едно голямо БЛАГОДАРЯ. Вече съм на 68 години,близо 60 години съм на стадионите,където играе любимия ЦСКА.Такова нещо виждам за първи път. Това е класа,това е ЦСКА,това е червена България. СУПЕРЛАТИВИ ! Имам молба към ръководството,върнете ЖУНИОР МОРАЕС на Армията.Той го заслужава. Той е доказан АРМЕЕЦ,много е силен с топка в краката,има чудесен пас и убийствен удар. Според мен мястото му е зад ц.нападател,ще имаме голяма полза от него.За него давам на куп,Алберг,Бланко и Джеси. Чакаме Мораес на Армията.Само ЦСКА.

 - Milen M.
понеделник 07 май, 2018
Онези девет продажници спонсорирани от Разград нямат право да носят свещените четири букви и емблема. Ние сме ЦСКА по всички закони никой няма право да използва същото име и емблема. Нека се спре този изкуствено създаден цирк веднъж за винаги. САМО ЦСКА.

 - Milen M.
понеделник 07 май, 2018
Беше страхотно. Преди мача и по време на мача атмосферата беше велика.

 - Борис М.
понеделник 07 май, 2018
Това, беше една от най-емоционалните вечери в живота ми. ПОКЛОН пред всички,ВАС, които направихте, така че този празник да се осъществи. Докато съм жив няма да забравя, докато сърцето ми тупти, ти няма да бъдеш сам, ЦСКА! Обичам те, ЦСКА!!!

 - Ема Е.
понеделник 07 май, 2018
Страхотен юбилей!Догодина сме шампиони!Само ЦСКА!Благодарности за всички,които направиха нашия юбилей прекрасен!

 - Йордан Б.
неделя 06 май, 2018
Прекрасен юбилей! А тези, които нарочно не дойдоха ще съжаляват много. ЦСКА не е един сезон без тенекия, ЦСКА е начин на живот ;)

 - Кузман П.
неделя 06 май, 2018
Едно голямо благодаря!!!

 - Georgy S.
неделя 06 май, 2018
Домуса и Петричев дано УМРЪТ скоро !!!!

 - Милен И.
неделя 06 май, 2018
И аз , Благодаря! Страхотно изживяване!!! Никога няма да го забравя! С дъщеря ни и съпругата се покланяме на всички червени сърца , които бяха на стадиона!!! Пяхме с удоволствие и трепет! Специални, Много специални аплодисменти за сектор Г!!! Момчета и момичета прегръщам всеки един от вас! Вие сте Великолепни!!! Вашата подкрепа е решаваща за постиженията на отбора! Искам някак си ръководството да потърси подкрепа от другите клубове и да принудят Лудогорец да махнат "Символа на страха" - звукоизолиращата преграда в Разград! Уверен съм ако я нямаше, по друг начин щеше да се развият последните минути в Разград. До тогава бях гледал мачове от там само по телевизията. Там измамно се чува от микрофона над клетката. На самия стадион не се чува нищо. На 10 метра не можех да разбера какво пеят вътре. Това е унизително. И въпреки, че после 3 дни можех само да шепна, не можахме да компенсираме затворените в клетката гласове. Няма да забравя и как искаха детето ми да си съблече тениската. Още веднъж адмирации за сектор Г !!! Само ЦСКА

 - ДАНИЕЛ Х.
неделя 06 май, 2018
ЖУНИОР МОРАЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!


1 до 10 (от 24)

 1  2  3   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА