Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Гриша Ганчев: ЦСКА е феномен (ВИДЕО)
събота 05 май, 2018  |   3964Гриша Ганчев: ЦСКА е феномен (ВИДЕО)

Гриша Ганчев говори пред медиите след празника и мача навръх 70-годишния юбилей на ЦСКА. 

“Уникално! ЦСКА е феномен!”, категоричен беше той.

Относно стотиците легенди на ЦСКА, които бяха на стадиона днес, Ганчев заяви: "Бяха забравени от Господ, ние ги почетохме".

На въпрос за следващия сезон, Гриша Ганчев обяви: “Ще се борим да не изпаднем от групата”.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 14)

 1  2   » 
 - Stoyan S.
неделя 06 май, 2018
Какво постоянно питат новия сезон, та новия сезон, следващия! Не се научиха! ЦСКА има 1 цел - върха.

 - Красимир Г.
неделя 06 май, 2018
Едно голямо евала за г/н Ганчев, бях на празника и беше уникално изживяване. Благодаря за прекрасния подарък това че спасихте ЦСКА означава много за всеки един Армейски фен. Нека Бог да бъде с нас във всички години до края на живота ни.

 - Владимир П.
неделя 06 май, 2018
Пиша отново,но емоциите от преживяното вчера на стадиона е толкова голяма и силна,че забравих най-важното. А то е: Вчера докато Сп.Джевизов,Р.Здравков,М.Томанов,В.Илиев, Е.Гъргоров и другите предатели като тях бяха във военния клуб и изпълняваха поръчката на техния чорбаджия гелосания ага. То на АРМИЯТА видях нещо което се запечата дълбоко в съзнанието ми. За какво става реч! На АРМИЯТА усмихнат,весел и щастлив видях едно момче,което пееше; Още от дете,запали моето сърце....Може би се питате,кое е това момче,което ми е направило толкова силно впечатление! ДА ! Това момче беше ВЛАДО СТОЯНОВ ! Той може би ще си има неприятности,но сам е направил своя избор къде да бъде.Това момче израстна на АРМИЯТА и ето,че сега въпреки че е в Лудогорец беше на АРМИЯТА.Браво ВЛАДО,ти показа на тези които се имат за легенди,/друг е въпросът колко са легенди/какво трябваше да направят и как се прави.Дойдох до тебе и ти стистнах ръката,и бях горд с тебе ВЛАДО,защото ти показа на всички какво е да обичаш Ц С К А. Само Ц С К А !

 - Владимир П.
неделя 06 май, 2018
Сега, някои журналисти като К.Савов например много плачат за Сп.Джевизов,Р.Здравков,М.Томанов,В.Илиев,Е.Гъргоров. На тях искам да им кажа,че те сами са си направили своя избор.Или по-точно са си дали задниците под наем на делиорманския ага.Те нему се кланят,него слушат,по негова заповед не бяха на Армията,а заедно е Петричев бяха във военния клуб,а там бяха събрани всички еничари.Кой каквото си е надробил,това ще сърба.Пожелавам им да са живи и здрави и нека си носят турските шалвари,те много им прилягат. ТОЛКОЗ точка по въпроса.

 - Владимир П.
неделя 06 май, 2018
БЛАГОДАРЯ, едно голямо БЛАГОДАРЯ на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов! Благодаря за това изживяване което ни сервираха на тепсия. За прекрасната организация на 70-т годишния юбилей на Великият Ц С К А ! Всичко беше изпипано до съвършенство.А когато от хиликоптера слязоха истинските легенди Димитър Пенев,Христо Стоичков и Димитър Бербатов целият стадион избухна,като взривен.Браво така се прави,това се помни. Само Ц С К А !

 - Т. Й.
неделя 06 май, 2018
Коолко хубаво е да си Цесекар...

 - Бонка Ц.
неделя 06 май, 2018
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за Ганчев, Инджов и колегите им за това, което правят за клуба! Голямо БЛАГОДАРЯ и за тези, които сътвориха тази магия на стадиона вчера! Резултатът от мача не беше толкова важен, по-важен беше фактът, че вчера се събраха всички, обичащи марката ЦСКА - и спортисти, и фенове!

 - Димитър И.
неделя 06 май, 2018
Благодаря Ви г-н Ганчев за това че ни спасихте от лешоядите !Когато Ицо слезе от хеликоптера се разплаках защото бях щастливец че го наблюдавах като футболист ! Благодарих и на покойният ми баща че ме закърми с армейската идеология! РЕСПЕКТ към всички славни спортисти на магията ЦСКА!

 - Недко Н.
неделя 06 май, 2018
Прекрасно шоу!! Благодарим Ви за празника г-н Ганчев!

 - Leonid S.
неделя 06 май, 2018
Празникът беше организиран прекрасно.Благодарим на ръководството на клуба,собствениците и всички допринесли за отличното отбелязване на 70-годишнината на великия армейски дух.Точно този дух липсваше през пролетния сезон на футболния отбор и треньорите му.Всичко им е осигурено,няма го Лупи,няма ги Боклуците, а нищо не играят.Само Малинов,Бодуров и донякъде Манолев се влагаха на 100 процента.Десподов е голям талант, но е непостоянен.ЦСКА беше велик само с българи играещи няколко години заедно.Ако се взимат чужденци трябва да са много добри и да са малко.За да не образуват групи,които създават свои правила. И няма ли кой да постави на мястото отлявления дегенерат Петричев,който си позволява да коментира ЦСКА от позицията на слуга на Киро Гела.


1 до 10 (от 14)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА