Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Христо Стоичков: Да напълним стадиона!
петък 04 май, 2018  |   1738Христо Стоичков: Да напълним стадиона!

Легендата Христо Стоичков за пореден път призова феновете на ЦСКА да напълнят Националния стадион навръх юбилея.

Той беше на "Васил Левски" за генералната репетиция за шоуто, на което зрителите по трибуните ще станат свидетели преди старта на двубоя утре (5 май) в 20:00 часа.

Вече повече от 25 000 души закупиха своите билети за мача, а близо 8 000 фенове заявиха своите билети онлайн. Билетите за секторите "А" и "Г" бяха разпродадени. Очаква се повече от 35 000 зрители да присъстват на стадиона.

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

- Сектор Б - 7 лева
- Сектор В - 19,48 лева
- ВИП ложа - 1948 лева 

Билетите са в продажба в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец". 

Утре касата до фен магазина на "Армията" ще отвори в 10:00 часа, а касите на Националния стадион - в 14:00 часа.

Децата до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Абонаментните карти важат за двубоя.

Притежателите на абонаментни карти могат да вземат своите покани за юбилея между 11:00 и 16:00 часа от офиса на администрацията на "Армията", който е в крилото над съблекалнята на мъжкия отбор.

Картодържателите за секторите "А" и "В" на "Армията" ще получат покани за същия сектор на Националния стадион. На картодържателите за сектор “Г” не са необходими покани, те ще влизат на стадиона с абонаментните си карти през вход 21 и 22.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 5 (от 5)

 - Георги Р.
петък 04 май, 2018
Курви на Киро вън от форума на ЦСКА. Утре ще видите колко хора ще има на стадиона и ще си намокрите шалварите от страх и яд.

 - Йордан И.
петък 04 май, 2018
Утре ще се види най-точно кой е прав и кой е крив! Кой лъже и кой казва истината! Недопустимо е да плюете в официалния сайт и да се зовете Армейци! Спрете се вече с тези претенции постоянни! Като не ви изнася нали знаете-разград или числото. Там работят професионално и рогатите няма да ви се смеят,само ще ви се радват! Само ЦСКА

 - Milen M.
петък 04 май, 2018
Ръководството вземе мерки ебилея да бъде отразен и по националните телевизии. Сега гледах спортните новини на канал 1 новина за гундьо имаше цял репортаж а за нашето честване, което днеска е започнало и Пламен Марков е говорил по канал 1 не казаха нищо. Пак призовавам ръководството да вземе мерки юбилея да бъде отразен подобаващо от нова,бтв и канал 1 ,че ми писна вече от това затъмнение.

 - Станимир П.
петък 04 май, 2018
Пълна аматьорщина и некадърност! Сега рогатите пак ще ни се смеят, че лъжем през официалния сайт. Защо мислите хората за идиоти, които не могат на момента да проверят има ли билети за "разпродадените" сектори? Преди малко си купих два за А и на касата видях докато избирах, че има поне още 700 свободни места. Предполагам, че за Г е още повече. Що за идиотия е да отказвате по този начин хората да търсят билети за Г сектор, искате да не го напълним ли?

 - Габриел Г.
петък 04 май, 2018
Билетите за "Г" и "А" не са разпродадени. Все още можете да купите от Ticketpro. Нещо не е наред със сайта ни от доста време.


1 до 5 (от 5)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА