Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23234


Информация за медиите за юбилея
четвъртък 03 май, 2018  |   1170Информация за медиите за юбилея

Уважаеми представители на медиите,

на 5 май ЦСКА празнува своя 70-годишен юбилей.

През целия ден клубовете под марката ЦСКА ще имат различни инициативи на стадион "Българска армия", където достъпът за вас е свободен.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ЗА ЮБИЛЕЯ ТУК.

Кулминацията на празника започва в 18:00 часа на Националния стадион. Ще имате възможност да снимате видеорепортажи от 18:00 до 19:00 часа и да правите кратки включвания на живо в този интервал за новини и предавания.

В 19:00 часа започва живото предаване на телевизията, носител на правата, а в 20:00 часа ще бъде дадено началото на мача от XXXIII кръг на Първа лига между ЦСКА и Лудогорец.

Припомняме ви, че на стадиона ще бъдат допускани само медии, които са получили акредитации за двубоя. Заявилите акредитации могат да си ги вземат от офиса на пресслужбата на ЦСКА на "Армията" (крилото над ресторанта, етаж 2, стая 2) утре (4 май) между 10:00 и 18:00 часа.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ДА НАПЪЛНИМ НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН НА 5 МАЙ!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Станислав С.
петък 04 май, 2018
Приятелю Николай С! Кой претендира за плащания от ЦСКА към военните във връзка със 70-годишнината на славния армейски клуб? Вечните декларатори от Клуба на всички власти от Подуяне, ползващ БЕЗВЪЗМЕЗДНО и БЕЗСРОЧНО предоставените му бази от агитката на Стефан Софиянски и Сектата "1948", зачената срещу заплащане, за да пречи всячески на настоящето и бъдещето на любимия ни клуб. И решила, че може да ни приватизира като привърженици, понеже я гледат няма 50 човека на Летището. Дал Господ в България органи, които да проверяват кой за каво плаща. Това им е работата. Ние за любовта си към ЦСКА- София никому нищо не дължим! Особено на гореспоменатите! Да ни е честит Празникът! Само ЦСКА!

 - Николай С.
петък 04 май, 2018
Запален фен на ЦСКА съм от ранна детска възраст. Обичам отбора си и ми е крайно неприятно, когато се спекулира и се създава лошо име на отбора. За да отпаднат всички обвинения и спекулации, които настройват хората против любимия ми отбор, отправям призив към ръководството на клуба, да публикува документите, с които са заплатени всички разходи по наемането на хеликоптери и самолети за нашата годишнина. Само ЦСКА!


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА