Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23234


Стойчо Младенов: Бъдете обединени в любовта си към ЦСКА (ВИДЕО)
четвъртък 03 май, 2018  |   5351Стойчо Младенов: Бъдете обединени в любовта си към ЦСКА (ВИДЕО)

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов изпрати специално видеопослание от Казахстан по случай 70-годишния юбилей на ЦСКА.

"На 5 май се роди най-голямата марка на българския спорт. 70 години ЦСКА е бил люлка на шампиони и така ще бъде завинаги, защото вие сте били винаги заедно с нас. Бъдете здрави и винаги обединени и единни в любовта си към ЦСКА. ЦСКА е религия и аз съм горд, че имах честта да бъда част от тази червена магия. Знайте, че оставам завинаги един от вас", сподели Младенов.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ДА НАПЪЛНИМ НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН НА 5 МАЙ!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 17)

 1  2   » 
 - Ангел Д.
петък 04 май, 2018
Благодаря ти за всичко Екзекуторе, поклон пред теб! Мечтая да се завърнеш в ЦСКА !!! Жив и здрав да си и много да ни радваш :)

 - Побойчо Ч.
четвъртък 03 май, 2018
6100i40 (Шес'тойчо) също звучи добре. Никакви чужденци не ни трябват! Само доказали се Армейци. Радуканов е готов, Томаш също. За Л. Пенев съм скептично настроен. Та той не дойде на бенефиса на Ицо, както и на погребението на Туньо. Напусна Валенсия заради "кауза пердута". Хр. Янев и Манчев в близките 1-2 години ще са напълно готови. Хофенхайм е воден от години от 28 годишен младеж в момента (пиша по спомен). Нооо, Стойчо е един! Никакъв Люпко не ни трябва!

 - Иван И.
четвъртък 03 май, 2018
ГОЛЯМ!Все още малко ми е криво ,че не той е новия треньор на представителния отбор.ДОКАЗАН треньор ,а не поредният експеримент със млад и обещаващ ,но все още НЕ ДОКАЗАН треньор.Уважавам и харесвам Ицката Янев ,но това са фактите за мене на този етап.

 - Побойчо Ч.
четвъртък 03 май, 2018
6100R40 (Шесторчо) Младенов е човекът!

 - Георги Д.
четвъртък 03 май, 2018
Браво, Стойчо! Ти си истински армеец и винаги ще останеш в нашите сърца! Няма да попаднеш в групата на предателите, които въртят опашка пред други господари! Велик!

 - Георги Р.
четвъртък 03 май, 2018
Обичаме те Стойчо. Завинаги си оставаш Легенда на ЦСКА. И един ден отново те очакваме на Армията. А за хората който се опитват да омаскаряват Стойчо Стоилов за селекцията е ясно че са тролове на АГАТА. Може да има няколко грешки във селекцията но 80% от играчите който превлича с добри футболисти

 - Владимир П.
четвъртък 03 май, 2018
Браво Стойчо, браво Младенов! Така,точно така го правят истинските ЦСКАри.Чакаме те на АРМИЯТА! Чакаме да поемеш великият ЦСКА и го поведеш към славни победи.Ти това го можеш! Само ЦСКА!

 - Кирил П.
четвъртък 03 май, 2018
Успех на ЦСКА. За жалост няма да имам възможност да бъда на стадиона .С патерици съм ,а там няма как да стигна. Само ЦСКА.

 - Йордан И.
четвъртък 03 май, 2018
Станчо,не се хаби да се ядосваш и да им обясняваш. Ясно е ,че има няколко внедрени трола тук да ни тровят дните с постоянни мрънканици и претенции. Просто не трябва да им обръщаме внимание. Това са паразити на обществото,най-долната утайка! Готови са да продадат и майките си за левчетата на делян! За щастие ние,истинските Армейци,ще подкрепяме отбора си винаги и навсякъде! Целта на тези паразити е да всяват страх,нерви,скандали! Сами ще си загинат,защото сме достатъчно интелигентна публика,за да преживеем и тези паразити! Армейци,Само ЦСКА! Нямам търпение да видя Националния стадион пълен в Събота

 - Станчо Н.
четвъртък 03 май, 2018
Аз пък искам Конте ,Моринъо или Клоп ама .....Стига сте обиждали стига сте плюли време е за празник .Кои са мишките и кои Армейците ще видим на 05.05.Много се изговори искам да ви видя всички дето се бихте в гърдите ,че сте ЦЕСЕКАРИ,когато биехме наред и унижавахме говедата с Белчев начело.Да ви видя ще бъдете ли наистина ЦЕСЕКАРИ И НА 5ти МАЙ.


1 до 10 (от 17)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА