Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Групата за гостуването на Ботев Пд
събота 28 април, 2018  |   2829Групата за гостуването на Ботев Пд

Старши треньорът Стамен Белчев определи група от 17 футболисти за гостуването на Ботев в Пловдив. Мачът е утре (29 април) от 20:15 часа във Футболен комплекс "Ботев 1912".

Групата за мача: Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Стойчо Атанасов, Жеферсон Телес, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Валентин Антов, Кристиян Малинов, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Раул Лое, Едвин Джеси, Роланд Алберг, Кирил Десподов, Александър Георгиев, Емануил Личев, Жан Бланко

Заради контузии двубоя пропускат Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Александър Дюлгеров, Александър Барт, Станислав Манолев, Георги Китанов и Укра.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Славчо Н.
неделя 29 април, 2018
"Длъжни сме да празнуваме" направо изби рибата. На мен лично нещо ми се скапа настроението за празнуване

 - Георги Р.
събота 28 април, 2018
Играйте за публиката и покажете класа. Нека завършим сезона полужително и да побеждаваме . Нека напълним националния стадион във името на ЦСКА. Това е нашия празник, длъжни сме да бъдем на стадиона и да празнуваме.

 - ДАНИЕЛ Х.
събота 28 април, 2018
Покажете че може да играете качествен футбол,защото сте длъжницина на феновете. Ако има проблеми между чужденци и българи вземете и ги изгладете,покажете че трябва да бъдете в ЦСКА,ако не се махайте !

 - Побойчо Ч.
събота 28 април, 2018
Много ми е интересно, кой ще излезе с капитанската лента. Чорбаджийски не само не трябва да е капитан, ами и продаден! За почти 23 годишен футболист в съвременния футбол не може да се говори, че е млад и тепърва ще се развива. Добре ще е да виждаме в игра по-често Антов!


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА