Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 575

Мощна подкрепа за отбора преди реванша (СНИМКИ+ВИДЕО)
вторник 24 април, 2018  |   3645

 
Мощна подкрепа за отбора преди реванша (СНИМКИ+ВИДЕО)

Десетки фенове на ЦСКА присъстваха на откритата тренировка за базата в Панчарево днес. Заниманието беше последно преди реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Левски, който е утре (25 април) от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

Привържениците създадоха невероятна атмосфера, пяха любимите си песни и запалиха червени факли с надеждата след мача утре именно червената част от България да празнува.

"НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ.. АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРЕМ"!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

 

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Кирил В.
сряда 25 април, 2018
Успех момчета. Дано успеем - аз вярвам.

 - Slavcho S.
вторник 24 април, 2018
Армейци умрете но лефски победете.

 - Кирил П.
вторник 24 април, 2018
Винаги ще бъда верен , аз обичам ЦСКА. .

 - ДАНИЕЛ Х.
вторник 24 април, 2018
Давайте момчета,вие сте по добрите довършете кухорогите и ще ме направите радостен много.Само съдията ме притеснява като помня как ни закопаваше,но ще видим.САМО ЦСКА !!!!

 - Георги Р.
вторник 24 април, 2018
Напред Армейци направете това което всички очакват от вас, ( дори и говедата очакват утре да ВИЕ СТЕ ПОБЕДИТЕЛИ)Ние сме КЛАСА и Искам утре да биете със КЛАСА. ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА

 - Побойчо Ч.
вторник 24 април, 2018
Браво! Сега офтопик. Гледах Славия - Ботев. Не ми се мисли нас утре какво ни чака с Н. Йорданов. Прави се всичко възможно да се добута купата на Гейарена! Изхвърлиха Ботев, за да може продажникът Венцеслав Стефанов да се наведе на говедата или най-малко ще е изпратен "правилният" съдия. Скандално съдийство на четвъртфинала с Етър, скандално съдийство в Коматево, върха бе днес! Свирена несъществуваща засада и отменен гол, недадена 100% дузпа за Ботев в аналогична ситуация с дузпата за Славия. Съдията, кой беше той ли? Нито е международен нито е от топ 6. И, к'во?? Ще го лишат временно от наряди, както нашия човек Николай Йорданов преди години. И какво от това, какво ни грее това, като порядъчно са обезщетени предварително всички по веригата. Дебелият каза "перфектно съдийство!" Така ще е, докато в Изпълкома има футболни президенти! КЗБФС! КЗДомуса! КЗЛ!

 - Georgi A.
вторник 24 април, 2018
Супер е! Давайте, Армейци!


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА