Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


Позиция на ПФК ЦСКА
четвъртък 19 април, 2018  |   3574Позиция на ПФК ЦСКА

Армейци,

Ръководството на ЦСКА остро осъжда всички прояви на насилие по стадионите и извън тях. Ние сме твърдо убедени, че хулигански изяви, които застрашават живота и здравето на мирни граждани, не трябва да бъдат толерирани по никакъв начин.

По време на вчерашното дерби от XXX кръг на Първа професионална лига станахме свидетели на недопустими прояви. Сериозно наранен бе служител на реда. Това е изключително сериозен и опасен инцидент. Апелираме за най-строго наказание за извършителя на инцидента, както и за вземане на мерки за избягване на подобни грозни сцени в бъдеще.

Ръководството на ЦСКА и привържениците на клуба ежедневно работят за поведението на червената публика. Надяваме се, че и другите клубове ще вземат необходимите мерки, за да не виждаме никога повече сцени като вчерашната.

Пожелаваме бързо и пълно възстановяване на пострадалия служител на реда!

Насилието няма място на стадионите!

От ръководството

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 13)

 1  2   » 
 - Мирослав К.
петък 20 април, 2018
Ще има ли позиция на Ръководството относно гаврата на БФС от днес. За 50ст. миналата година ни разказаха играта, а сега за опит за убийство, нищо и половина. Време е за крайни мерки.Човешкия живот е по-важен от един мач. Бойкот на мача и война с Перуките.

 - ДАНИЕЛ Х.
петък 20 април, 2018
Наказанието на говедата е подигравка с футбола. То бива мошенгии във футболния съюз но това преля чашата.

 - Побойчо Ч.
петък 20 април, 2018
Купих си фланелка, но не отстраним ли говедата, желанието ми за присъствие на 5-ти май сериозно ще е изчерпано! И, пак казвам, вина за наказаните играчи има основно спортно-техническия щаб и самият С. Белчев! Не може да получаваш картони за съблечена фланелка, спор със съдията и още повече в заключителните минути на мач, който е спечелен и т.н.!

 - Борис Т.
петък 20 април, 2018
В този сезон без титла и купата сигурно Ганчев за да ни зарадва да даде ония 8 милиона за активите и емблемите

 - Борис Т.
петък 20 април, 2018
Онлайн магазина работи много мудно и бавно. Поръчвам екип на Ливърпул и пристига 3 дена след поръчката тука се чака по 10 и повече дни

 - Станчо Н.
четвъртък 19 април, 2018
Говедата предният път им замениха някакво наказание с последно предупреждение.Ще видим и този път нещо от сорта на един мач без публика и 20 000 лв но ако това беше ЦСКА не вярвам ,че щяха да ни оставят в ППЛ.Говедата отново ще бъдат пожалени така,както БФС и дисципа не жалят друг освен онзи отбор от онзи град.

 - Крис К.
четвъртък 19 април, 2018
Пълно безобразие! И пак няма задържан!... За какво ангажират 2000 полицаи, като всеки си прави каквото поиска?!

 - Георги В.
четвъртък 19 април, 2018
Трябваше да вмъкнете някъде в позицията "инцидент с тежки последствия", за да помогнем и ние на дисципа на БФС да наложи единственото справедливо наказание. Колко пъти ги наказват вече "сините" нацисти-наркомани? Както има натрупвания при картоните, така трябва да има и натрупвания при наказанията!

 - НЕДКО Ж.
четвъртък 19 април, 2018
В европейските клубни турнири има такова нещо- има квота от присъстващи фенове на другия отбор при такова наказание.Това, че в България няма си е наш проблем.Нали трябва да се съобразяваме с УЕФА.Проучете като пишете.Не става въпрос за ръководство,а за фФЕНОВЕ.

 - Побойчо Ч.
четвъртък 19 април, 2018
Декларации не ме греят! Питам, защо отборът изчерпва физическите си сили след 65-70 минута? Защо се допускат непредизвикани картони за събличане на фланелки и спорене със съдии?? И, когато дойде момента, няма играчи.


1 до 10 (от 13)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА