Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23530


"Гордейте се с ЦСКА" (ВИДЕО)
понеделник 16 април, 2018  |   1226"Гордейте се с ЦСКА" (ВИДЕО)

Луксозният фотоалбум за юбилея на ЦСКА беше представен на пресконференция, която беше излъчена на живо в CSKA.BG и официалната фейсбук страница на клуба.

Авторите Тодор Шабански, Боян Бойчев и Бончук Андонов представиха книгата пред журналистите, а легендата Димитър Пенев я предаде символично  на капитана на ЦСКА - 22-годишния Божидар Чорбаджийски.

"Надявам се някой ден и аз да съм част от подобна книга и след време да я предам на някой, който е свързан с ЦСКА толкова силно, колкото мен, защото аз съм тук от 8-годишен и знам историята много добре", сподели Чорбаджийски.

Боян Бойчев му отвърна, че той присъства в тази книга като един от футболистите, спечелил Купата на България през 2016 година, а този факт искрено развълнува капитана. 

"Поздравявам издателите на тази книга. Знаете, че всички спртове винаги сме били единни в защита на нашия голям клуб. Пожелавам успех на всички състезатели на ЦСКА и след годинни да бъде издадена още по-голяма книга", заяви Димитър Пенев.

"Идеята ни е да дадем всичко най-значимо, което доказва величието на този отбор, разтърсвал емоционално няколко поколения наред и дал много поводи за гордост и национално самочувствие", разясни Тодор Шабански.

"ЦСКА е огромна марка и не съм изневерила не нея от детските ми години до края на кариерата ми. Никога не съм си пимисляла, че мога да сменя този клуб", разказа олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова.

"Гордейте се, че сте от ЦСКА", призова легендарният борец Валентин Йорданов.

"Спомням си, че ЦСКА развиваше повече от 30 вида спорт и всички се познавахме помежду си. Няма да говоря за миналото, а за бъдещето, защото съм уверен, че такива момчета като Чорбаджийски ще продължат тази история и дори ще надградят успехите ни. Пожелавам им успех", заяви Аспарух Никодимов.

Фотоалбумът събира в 360 страници повече от 1000 фотоси, текстове и илюстрирани статистики с най-великите мигове, личности и постижения в летописа на ЦСКА - както във футбола, така и в останалите повече от 30 спорта, развивани в ЦСКА.

Той е на цена 40 лева и вече е в продажба във фен магазина на "Армията".

Първият тираж на книгата е 5000 броя, а при по-голям интерес ще бъде пуснат и втори тираж с още копия от книгата, която всеки привърженик на ЦСКА трябва да има.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЮБИЛЕЙНА ФЛАНЕЛКА ОТТУК.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЮБИЛЕЯ ОТТУК.

ДА НАПЪЛНИМ НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН НА 5 МАЙ!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА