Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23294


Стамен Белчев: В дербито футболистите трябва да оставят сърцата си на терена (ВИДЕО)
неделя 11 март, 2018  |   1979Стамен Белчев: В дербито футболистите трябва да оставят сърцата си на терена (ВИДЕО)

Старши треньорът Стамен Белев говори пред CSKA.BG след инфарктната победа над Пирин с 2:1.

Той заяви, че успехът е заслужен, въпреки че тимът ни отново не убеди с играта си. Белчев поздрави футболистите за проявения характери и желанието за победа до последния миг.

Треньорът се надява този мач да даде импулс на отбора за вечното дерби. Той е категоричен, че срещу Левски всички трябва да дадат максимума от себе си, да оставят сърцата си на терена и отборът да изглежда като колектив, за да може всички заедно да празнуваме след двубоя.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 8 (от 8)

 - Borislav B.
понеделник 12 март, 2018
Белчев,гледай да не си объркаш пак състава и стига си мрънкал,а се дръж като мъж.

 - Стефан З.
понеделник 12 март, 2018
Не, това е недопустимо, някакъв гамен с име Николай да сквернослови безнаказано по адрес на треньор, играчи и ръководство! И то в официалния сайт на ЦСКА!... Това е абсурд за мен, но знае ли човек? Може и аз да съм сбъркан нещо :)

 - Стефан З.
понеделник 12 март, 2018
Не, това е недопустимо някакъв тамен с име Николай да сквернослови безнаказано по адрес на треньор, играчи и ръководство. И то в официалния сайт на ЦСКА!... Това е абсурд за мен, но знае ли човек? Може и аз да съм сбъркан нещо :)

 - Йордан И.
понеделник 12 март, 2018
Абе, модератори има ли тука? Ей николайчо! Мършляк... Айде да се видим в Неделя да се запознаем за дербито! Или ти ще си със синьото шествие. Марш оттук говедо недоклатено

 - Nikolay S.
понеделник 12 март, 2018
Станиславчо, я кажи какъв роднина си на Белчев Боклука?!

 - Станислав С.
понеделник 12 март, 2018
До Nikolay S: (НЕ)драги, не пренасяй в нашия сайт изрази, характерни за речника на индивиди от "синята Зган"! Ако на "Армията" нещо не ти харесва - бягай на "кабриолета" подуянски. Всъщност, ти определено си от там, тъй че ще минем и без твоите "напоителни" слова!

 - Leonid S.
понеделник 12 март, 2018
Явно в нашия сайт са припълзели подуенски есхибиционисти и произвеждат типични словосъчетания.Убоги създания,идете си при Очко-Бибочко,Армен Тлян и въобще при дрогираните деца на Батков. На Стамен Белчев пожелавам успех срещу Подуене,защото една загуба ще отключи всички врагове,платени преспроститутки,което може да срине отбора.Дано играчите си върнат настроението от есента.Може би една среща с Димитър Пенев,който носи настроение и увереност.Жалко-Стоичков е далече.На футболистите им трябва морална инжекция.

 - Nikolay S.
неделя 11 март, 2018
Мрънкало, бягай да лапаш чеповете на Жеферсон, Манолев и Лое. А след това да оближеш задника на Барт


1 до 8 (от 8)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА