Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22947


Стамен Белчев: Надявам се да контролираме мача изцяло (ВИДЕО)
събота 10 март, 2018  |   1382Стамен Белчев: Надявам се да контролираме мача изцяло (ВИДЕО)

Старши треньорът Стамен Белчев сподели очакванията си за мача с Пирин пред CSKA.BG

Белчев се надява въпреки умората отборът да изглежда добре на терена, да владеем топката, да контролираме изцяло събитията и да спечелим срещата.

Треньорът заяви, че се прави всички възможно, за да са възстановени футболистите след двата тежки двубоя, които ЦСКА изигра през седмицата.

Срещата Пирин - ЦСКА е утре (11 март) от 15:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 11)

 1  2   » 
 - Kronos U.
неделя 11 март, 2018
Белчев ми е симпатичен - скромен, възпитан и сдържан. Това обаче не го прави качествен треньор, подходящ за ЦСКА. За година и нещо никакво развитие - никаква тактическа вариятивност, никакви капани и уловки за противника, никакви заучени положения. При него имаме не повече от 5-6 добри мача, останалото е мъка и победи с един гол на късмет. Човекът е амбициозен, но лимитиран и времето му в клуба изтече.

 - Nikolay S.
неделя 11 март, 2018
Джендърката Белчев е любовница на Жеферсон.

 - Милен И.
неделя 11 март, 2018
Точно така! Успех момчета! Само ЦСКА!!! Не обръщайте внимание на едни и същи плюещи глупости при това със самочувствието на "последна инстанция".

 - Мирослав М.
събота 10 март, 2018
Успех момчета,искаме победа.Това че печелим мачовете си дори когато не играем добре говори за класа в отбора!!!Надявам се да излезем от "дупката" в която се намираме в момента и отново да покаже отборът онази игра,която стряскаше есента.А що се отнася за "мрънкачите",то все едни и същи(поне тук)когато оборът играе добре и всичко е наред се крият като мишки,но когато нещо не е както трябва изпълзяват като змии от дупките си и започват да сипят отрова!!! Просто запомнете имената,те определено мразят много ЦСКА!!! Само плюят и пишат глупости,без да казват нещо конкретно!!! Нали така Nikolay или Georgi??!!?? САМО ЦСКА................

 - Нед И.
събота 10 март, 2018
Пак разбирачи пишат тук, отбора се подкрепя, а не се мрънка. Да назначим тогава вили вуцов само излияния надъхващи с фалцет на 9 октава ще слуишате и ще има а са биим, а са борим и футбол няма да има. Успех Стамене ти можеш и знаеш!!

 - Стефан З.
събота 10 март, 2018
Очаквам спокойна и уверена игра срещу Пирин, и победа с гол-два разлика. А всички онези, които реват срещу Стамен Белчев, точно преди дербито с „лос дебилос говедарес“, вместо да нахъсат треньорите и играчите, са или идиоти, или долни подуянски говеда!

 - Стефан З.
събота 10 март, 2018
Очаквам спокойна и уверена игра срещу Пирин и победа с гол-два разлика. А всички онези, които реват срещу Стамен Белчев, точно преди дербито с „лос дебилос говедарес“, вместо да нахъсат треньорите и играчите, са или идиоти, или долни подуянски говеда.

 - митко м.
събота 10 март, 2018
БЕЛЧЕВ, ПРЕСТАНИ ДА СЕ НАДЯВАШ, А ЗАСТАНИ КАТО ВОДАЧ НА ОТБОРА, И ПОЕМИ ОТГОВОРНОСТ, НАДЕЖДИ ВСИЧКИ ИМАМЕ!

 - Georgi A.
събота 10 март, 2018
Отдавна трябваше да е сменен този смотльо. Явно е удобен.

 - Вал В.
събота 10 март, 2018
Пак едно мрън-мрън. По-добре вземете едно интервю от Бай Добри.


1 до 10 (от 11)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА