Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22952


До армейците
сряда 07 март, 2018  |   4885До армейците

Армейци,

ЦСКА винаги е бил клуб, изключително уважаващ правилата, дисциплината и феърплея.

Във връзка със създалата се истерия покрай мача с Дунав, искаме да уведомим червената и спортна общност на България, че ние като клуб ще вземем мерки и капитанът на тима Божидар Чорбаджийски ще бъде санкциониран по вътрешния правилник на отбора със съответното наказание.

Треньорският щаб и ръководството ще проведат с него сериозен разговор и сме уверени, че занапред няма да сме свидетели на подобни реакции. Той е млад футболист и ние ценим много неговото непримиримо желание за победа, хъс и себераздаване, но въпреки, че беше нееднократно провокиран от играча на домакините Шопов, въпреки изнервеността на двубоя, ние смятаме, че той не бива да се поддава на провокации и да реагира по неспортсменски начин.

ЦСКА очаква решението на Дисциплинарната комисия. Надяваме се, че ако се стигне до наказание, то ще бъде адекватно и след като са взети предвид всички обстоятелства. Също така вярваме, че евентуална санкция няма да бъде по-голяма от тази на играча на Лудогорец Натанаел, който бе санкциониран и изтърпя наказание за идентична ситуация.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Владимир П.
четвъртък 08 март, 2018
Да подкрепим Чорбаджийски, той има нужда от нашата подкрепа. Сгреши момчето,гори в играта, много обича ЦСКА, дойде му в повече постоянно мръсната игра на говеждото.Сега ще почине малко, ще се успокои,ще излезе по мотивиран и отговорен срещу отборчето от Подуяне. Горе главата Божо,ние сме с теб. Само ЦСКА.

 - Buch B.
сряда 07 март, 2018
Аз подкрепям Чорбаджийски за ошамарването на едно самозабравило се говедо.Да се радва говедото че само с ошамарване се разминава. По принцип целият отбор на Дунав са за съд

 - Станислав С.
сряда 07 март, 2018
Чорбаджийски реагира инстинктивно и сгреши! Провокации като тая на Шопов няма да се изключение в предстоящите мачове на отбора. Отдавна е създадена "традицията" ЦСКА да се бори не само срещу съперника, а и срещу "външни фактори", влияещи на резултата. На капитана това трябва да му е ясно! Божидар е млад, естественият лидер на отбора е Бодуров и това е ясно на всички. Е, нека поради това да бъдем по-толерантни към "младока". Може много, много да има да учи, но че е футболист с качества е безспорно.

 - Веселин К.
сряда 07 март, 2018
Сега не трябва ли да има искане от клуба за наказание на Сисиньо за зверското настъпване без топка срещу Охене, видяно от цяла България?! Въобще, толкова ли е трудно да се изисква комисиите да могат да наказват по видеозапис?! Как иначе ще се спрат изстъпленията на Разград във всеки мач, които минават метър?!

 - Трифон М.
сряда 07 март, 2018
Наказаха го адекватно - 2 мача. Сваляйте го на земята, че от известно време ми прави лошо впечатление и като поведение, и като игра. В два поредни мача съдиите му прощават магариите, но от това той нищо няма да научи, освен че каквото и да направи, остава без наказание. Което после в Европа се превръща в дузпа като тая, дето направи срещу Беларус. Ей, ако искаме да имаме играчи, трябва да си ги възпитаме! А не да ги учим на селяния и тарикатлъци! Дали ще накажат ония от Разград, не ме интересува. Ама грам! Важното е ние какво играем и как се държим! Само ЦСКА!

 - Nikolay S.
сряда 07 март, 2018
Чорбаджийски се подведе по провокацията и го наказаха, но Сисиньо няма да бъде наказан. Сега е важна победата и то при хубава игра срещу Етър.

 - Стефан Ч.
сряда 07 март, 2018
Шопов удари Чорбаджийски в зоната на ребрата близко до бъбреците ! Болката е неописуема в момента!!! Не оправдавам капитана !!!Сигурен червен картон !!Ако беше чужд съдия щеше да покаже моментално червени картони на Шопов и Чорбаджийски и всичко приключва !!? САМО ЦСКА!!!

 - Румен М.
сряда 07 март, 2018
Дано му светне лампата в главата и подобри играта си. Не само заради този инцидент,(честно казано оправдавам реакцията) а заради цялостното му представяне в защита. Чорбаджийски все така продължава да повтаря едни и същи грешки: не се позиционира добре при центритания, лошо изнася топката при започване на атака, греши в подаванията, лесно губи притежание и редовно поставя условия за ново напрежение в защита. Бодуров за мен е истинския лидер в защита и на отбора като цяло.

 - Иван Г.
сряда 07 март, 2018
Манолев три мача поред е най-слабия на терена,някой иска да го прави капитан! Божидар е млад,случва се на всеки да сгреши, взима си поука и това е

 - Borislav B.
сряда 07 март, 2018
Да му се вземе лентата.Бодура,Каранга или Манолев трябва да е капитан.Срам ме е от тоя смешко,като си помисля кви капитани сме имали през годините.Мислех.че ще ми мине яда за два три дена,ама не ми минава Заради тоя смешко ни коментират цяла седмица колко сме били подпирани от съдиите.А всъщност сме най ощетения отбор от съдийско естество.


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА