Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 24667

Злато за Андрея Михайлова от републиканското
сряда 07 март, 2018  |   10264Злато за Андрея Михайлова от републиканското

Състезателката на Боксов клуб ЦСКА Андрея Михайлова стана републиканска шампионка за девойки до 64 килограма. На финала нашето момиче победи Марина Сивенова с 3:0 съдийски гласа.

С бронзови медали от Държавния личен шампионат за младежи и девойки ще си тръгнат Ева Порумова (кат. до 54 кг) и Люба Атанасова (кат. до 46 кг), след като отпаднаха на полуфиналите в турнира, който се провежда в Русе.

В третия ден на надпреварата армейците постигнаха общо три победи.

Никол Андрейковска ще спори за титлата при 60-килограмовите, след като на полуфиналите отстрани Благовеста Георгиева. Финалът е днес, а съперничка на Никол ще бъде Лили Овчарова.

Кристиян Николов достигна до 1/2-финалите в категория до 75 килограма и си осигури минимум бронзов медал от надпреварата, след като победи Герасим Йорданов с 3:0 гласа. На ринга днес нашето момче ще боксира срещу Асен Асенов.

Своите двубои от полуфиналната фаза на турнира днес ще изиграят и Венсан Киркоров и Християн Христов. Киркоров ще срещне Якуб Чинолиев при 60-килограмовите, а в категория +91 килограма Хростов ще премери сили с Ростислав Цвятков.

Треньор на младежите на ЦСКА е Александър Александров, а девойките ни са водени от Ангел Тодоров.

Пожелаваме успех на нашите състезатели! 

Сподели:          

СПОНСОРИ

MAX Score

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Армейско пиво

Костюми "Apolon Group"

Обувки "Кавалер"

Sponsors

Copyright © 2019 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА