Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22934


Първан Първанов: За УЕФА и БФС ЦСКА има 31 титли (ВИДЕО)
петък 02 март, 2018  |   4318



Първан Първанов: За УЕФА и БФС ЦСКА има 31 титли (ВИДЕО)

Спортният директор Пламен Марков и адвокат Първан Първанов, който заедно с екипа си представляваше клуба ни по казуса с участието на ЦСКА в турнирите на УЕФА, разясниха подробности относно допускането ни в европейските клубни турнири от следващия сезон на специална пресконференция, която беше излъчена на живо по ЦСКА ТВ.

"Щастливи сме от решението на УЕФА. Това се дължи на работата на г-н Ганчев и г-н Инджов, които направиха всички по силите си, така че ЦСКА да може да се върне там, където всички хора искат", заяви Пламен Марков.

"Това решение на УЕФА във формата, в която е издадено, е окончателно. Ролята, която БФС изигра в нашия случай, беше положителна. В един от най-важните елементи от това, което се случи, се оказа че Борислав Михайлов е много влиятелен в УЕФА. Благодарни сме, че ни подкрепи в някои от моментите", сподели адвокат Първанов.

“УЕФА няма право да признава титли. Колко титли има ЦСКА? Този въпрос е редно да бъде затворен. Нито БФС, нито УЕФА имат правомощие да казват кой колко титли има. Това попада извън предмета на нашите дела. Решението на УЕФА да участваме в Европа няма нищо общо с тази техническа грешка, която някой злонамерено успя да намери. Могат да бъдат спокойни феновете на ЦСКА. В рамките на производствата УЕФА и БФС напълно поддържат тезата, че ЦСКА си има 31 титли. Това е изцяло технически въпрос", разясни Първан Първанов.

Вижте пълен запис на пресконференцията.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Кристиян С.
неделя 04 март, 2018
Smail Prevljak https://www.transfermarkt.com/smail-prevljak/profil/spieler/328264

 - Anatoli I.
събота 03 март, 2018
Митко , приятелю а виж днес /събота/ на кой мач е бил глупака Жеков !!След всичко това и тези думи са му малко !със шамари и шутове ще го изгоним !!

 - Митко Т.
петък 02 март, 2018
Несериозно е да говориш така за легенда на ЦСКА,пък каквото и да е казал...

 - Anatoli I.
петък 02 март, 2018
Крайно време е ръковадството да вземе мерки против този идиот и глупак Жеков!!Той излага отборът ни и не спира да ломоти простотии!!!А на него ща кажа -ПО ДОБРЕ НЕ ИДВАЙ НА АРМИЯТА....защото тогава ще разбереш от шутове !!


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1



Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА