Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23092


Стамен Белчев: Бяхме под нивото си (ВИДЕО)
петък 23 февруари, 2018  |   2030Стамен Белчев: Бяхме под нивото си (ВИДЕО)

Старши треньорът Стамен Белчев говори пред CSKA.BG след равенството с Черно море.

Според него отборът е играл под нивото си и футболистите не се показали това, което треньорът е очаквал.

Белчев не е доволен от факта, че тимът ни създаде малко положения, които не успя да оползотвори и отличи добрите намеси на вратаря на моряците.

Той е категоричен, че ЦСКА ще направи всичко възможно, за да изглежда различно срещу Дунав във вторник.

Треньорът се надява занапред отборът да не губи повече точки по такъв елементарен начин.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 14)

 1  2   » 
 - Nikolay S.
събота 24 февруари, 2018
С този треньор ЦСКА никога няма да стане шампион. Никакъв стил на игра, не знае как да построи отбора срещу защитаващи се отбори. Да ходи на майка си в селската ....

 - Милен И.
събота 24 февруари, 2018
Да сигурно могат да се дадат много съвети. Но не търсете виновни. Случват се и такива мачове. Важното е обичта ни към любимия отбор! Мисля , че почти всички играха сърцато. А това е заслуга на треньора.

 - ДАНИЕЛ Х.
събота 24 февруари, 2018
Стамене какви са тия пасове между защитниците и вратаря, топката се връща от наказателното поле на противника към защитниците и вратаря и там започват подавания между тях без никакво изостраня на атаката, каква е тази игра може би твоя "търпелив" футбол. Това е ЦСКА Стамене трябва игра с едно докосване, експлузивност в атаката, пресиране.

 - Ivan C.
събота 24 февруари, 2018
Защо срещу отбор,който е загубил домакински мач,ЦСКА играе лежерно защитниците си подават топката в нашата половина, без никой да ги атакува,вместо да ги натиснем с директен футбол и да вкараме гол.Вместо това проиграваме цяло първо полувреме и им даваме шанс-справка Пирин.

 - Теодор Р.
събота 24 февруари, 2018
Моля ви се братя и сестри Армейци,Не ставайте жалки като говедата! Спрете да плюете треньора и футболистите!!!ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА, ЦСКА ТОВА Е СЛАВА❤️❤️❤️

 - Кирил П.
събота 24 февруари, 2018
Второто полувреме имах чувството , че играят за да загубят.

 - Явор Г.
събота 24 февруари, 2018
Няма обяснение за по-слабата игра като домакин,отколкото като гост.

 - митко м.
събота 24 февруари, 2018
СТАМЕНЕ, НЕЩО МНОГО СИ ПОВЯРВА, А ИСТИНСКАТА БИТКА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА.ЗАщо НА ПОЧИВКАТА, НЕ НСПРСВИ НУЖНИТЕ КОРЕКЦИИ В ИГРАТА НС ОТБОРА, ТИ ЗА КАКВО СИ СТАРШИ, ЗА ДА МРЪНКАШ ПРЕД КАМЕРИТЕ ЛИ, ЕЙ БЕЛЧЕВ, ТОВА Е ЦСКА, АКО СЛУЧАЙНО СИ ЗАБРАВИЛ!!!

 - Теодор Р.
събота 24 февруари, 2018
Аз съм ТВЪРДО ЗАД СТАМЕН БЕЛЧЕВ! И НАЙ-СИЛНИТЕ ГУБЯТ КОГАТО НЯМАТ КЪСМЕТ..САМО ЦСКА!

 - georgi d.
петък 23 февруари, 2018
Абе Стамене,Абе Белчев това ли научи от Мъри? Да мачкате топката отзад.На тебе тренер не ти ли светна червената лампичка още 3-4 минута,когато твоите футболисти сами си подаваха топката в тяхното поле без никой да ги притеснява?Те са дошли на АРМИЯТА да измъкнат нещо.За тях няма нищо по-добре от това вие да си джиткате топката във вашата половина и да мислите,че те сами ще си вкарат гол.С тези играчи ,които г-н Ганчев ти е осигурил до 15-20 мин.отбора вече трябва да води в резултата и от там нататък да мачка.Колко мача прецакахте вече по този начин?Тези точки няма от къде да ги вземете.Изхода ви е само един - да биете Лудогорец 2 пъти и Левски 3 пъти.Това не е ЦСКА носител на 31 титли.Тожва е един добър отбор,но с треньор,който не е в състояние да влияе на играта.Но за жалост ядовете си остават за нас БОЛНИТЕ ФЕНОВЕ.


1 до 10 (от 14)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА