Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 810

ЦСКА с двама национали
неделя 18 февруари, 2018  |   3617

 
ЦСКА с двама национали

Националният селекционер на България U19 (набор 1999г.) Ангел Стойков повика трима юноши на ЦСКА за предстоящите приятелски срещи с Косово. 

Централните защитници Валентин Антов и Никола Борисов, родени през 2000 година, се присъединиха към лъвчетата на Национална футболна база "Бояна", а нападателят Радослав Живков ще попусне лагера, защото беше повален от върлуващия грип.

И тримата тренират с мъжкия отбор на ЦСКА и записаха участие във всички контроли по време на лагера в Испания, а Антов беше в групата за двубоя срещу Верея вчера, спечелен с 5:0.

България ще изиграе две контроли с Косово, които са част от подготовката на тима ни за Елитния квалификационен кръг за Евро 2018. На 20 февруари (вторник) от 15:00 часа на стадион "Градски" в Несебър ще се проведе първият двубой, а на 22 февруари (четвъртък) от 11:00 часа на "Арена Созопол" ще се състои втората среща с Косово.

В Елитния кръг от квалификациите националите ни са в група с Испания, Франция и Белгия. Домакин на двубоите от 21 до 27 март ще бъде Испания. Европейското първенство ще се проведе от 16 до 29 юли във Финландия. 

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА