Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23227


ЦСКА поднови тренировки
сряда 07 февруари, 2018  |   1985ЦСКА поднови тренировки

След тридневна почивка, футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на базата в Панчарево.

В сутрешното занимание се включиха всички играчи без полузащитника Рубен Пинто, който пропусна и лагера в Испания заради контузия. Португалецът претърпя лекарска интервенция, след като получи удар в ребрата по време на контролата с Вихрен и беше засегнат единият му бъбрек. Той ще почива до 20 февруари, след което ще поднови тренировки.

Кристиян Малинов, който пропусна приятелските мачове със Спартак Москва и Тянжин Теда заради лека контузия, започна заниманието със съотборниците си, след което продължи да се подготвя отделно с кондиционните треньори.

Завърналият се от рехабилитация в Германия Андре Монтейро - Укра също стартира заниманието с останалите футболисти, а след това тренира индивидуално по специална програма, изготвена от кондиционните треньори и лекарския щаб на тима, които следят неговото състояние.

В събота (10 февруари) предстои да се изиграе последната контрола преди старта на полусезона. ЦСКА приема Царско село на "Армията" от 13:00 часа, а двубоят ще бъде излъчен на живо по ЦСКА ТВ.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Кристиян С.
неделя 11 февруари, 2018
https://www.transfermarkt.com/nicolas-aguirre/transfers/spieler/88166 https://www.transfermarkt.co.uk/andres-roa/profil/spieler/304892 https://www.transfermarkt.co.uk/aleksandr-gutor/profil/spieler/86269

 - Кристиян С.
сряда 07 февруари, 2018
Nicolás Aguirre - Free Agent - УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ - https://www.transfermarkt.com/nicolas-aguirre/profil/spieler/88166


1 до 2 (от 2)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА