Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23550


Честит рожден ден на Димитър Бербатов
вторник 30 януари, 2018  |   1527Честит рожден ден на Димитър Бербатов

Армейци,

днес своя 37-и рожден ден празнува бившият нападател на ЦСКА Димитър Бербатов.

Той е футболист на ЦСКА от 1999 до 2001 и изиграва 49 мача с червения екип, в които е отбелязал 26 гола. 

Пожелаваме му много здраве, щастие, лични и професионални успехи!

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 12)

 1  2   » 
 - Petar C.
четвъртък 01 февруари, 2018
Този в най-трудните времена за отбора беше попитан в едно интервю ще подпомогне ли ЦСКА с пари за да не фалира отбора , а той заяви нещо от сорта на "Гледайте си работата,парите да не растат по дърветата" след което отмина......Пълен лигльо и нещастник, да си ходи при любимите му авиатори и при гранда Бирое ...не го искаме .... Джендър на квадрат!

 - Georgi A.
вторник 30 януари, 2018
Защо не си рита с Бирои или Резногорче III?

 - Трифон М.
вторник 30 януари, 2018
Честит рожден ден, Митко! Бъди жив и здрав и продължавай да реализираш мечтите си. Прекланям се не само пред изключителния ти футболен талант и прекрасната ти кариера, но и пред мъдростта на 27-годишна възраст да създадеш фондация, която да помага на талантливите ни деца да преследват своите мечти. Не само в спорта, но и в музиката, изкуствата и науките. Не само на българчетата у нас, но и на българчетата в чужбина, които много скоро ще станат мнозинство! За близо 30г. "преход" никой друг освен теб не се сети да помага на свестните деца и това, което ти правиш чрез фондацията ти е в пъти по-ценно за нашето общество, отколкото каквито и да било участия и голове в националния отбор. Като болен цесекар и отявлен твой фен се надявам, че ще завършиш кариерата си в ЦСКА. Дай ни възможност да те изпратим с почести. Така, както изпратихме Марто!

 - Владимир П.
вторник 30 януари, 2018
Честит рожден ден г-н Бербатов! Да сте жив и здрав . И дано съберете сили да прескочите ЕГО то си. Червена България не заслужава това което правите.Елате си в къщи, елате на Армията мястото ви е тук от където тръгнахте за големия футбол. Ако не знаете как да го направите,то попитайте Мартин Петров,той ще ви каже как да постъпите. Чакаме ви! Само ЦСКА.

 - Красимир Г.
вторник 30 януари, 2018
Не знам защо всички имаме толкова негативно мнение за Митко, според мен това да не дойде на армията си от чист инат, обиден е на феновете. От това лично Митко губи, от този инат нищо няма да спечели а само ще озлоби хората срещу себе си. Както го и направи, но за мен той винаги ще си остане едни голям ЦЕСЕКАР, радвал съм се много на неговите изяви както в ЦСКА така и в чуждина. Мога да му пожелая успех и дано един ден го видя на Армията, защото този стадион е неговия дом. Бъди жив и здрав МИТЕ.

 - Станчо Н.
вторник 30 януари, 2018
Заради обещанието ,което не изпълни Митко ,когато замина за Леверкузен аз лично също не му се радвам много.Но все пак постигна много Англия в най трудното първенство.Да е жив и здрав но да помни,че това,което направи и отиде при авиаторите да тренира и да им вдига рейтинга трудно бих забравил или най малкото простил.ЧРД Митко!

 - Борис М.
вторник 30 януари, 2018
Тъжно ми е като чета мнения, но за съжаление и аз не мога да се изкажа по различно. ЧРД ,Бербатов, да си жив и здрав.Но и аз помня едно обещание, твое, даено през сълзи ако не се лъжа. И ти плака тогава и аз плаках, след онзи мач с говедата на геЙарена, помнищ ли какво обеща като замина за Леверкузен. Обеща, че ще се върнеш и ще им вкараш. И бях от онези които до последно вярваха че това ще се случи....уви мисля, че вече класата на клуба ни е по голяма от твоята лична. Желая ти успех в начинанията, но запомни какво си обещавал и го изпълнявай. САМО ЦСКА!!!

 - Иво М.
вторник 30 януари, 2018
Абсолютно подкрепям всички коментари за Барби,Да ни е Жив и Здрав ЦСКА и да сме единни всички милеещи за клуба,успешна 2018 и само напред и нагоре.К.З.Л.и Домус Ага

 - Nikolay R.
вторник 30 януари, 2018
ЧРД, въпреки че не е направил нищо за ЦСКА след като е излезнал от ЦСКА.. Даже 1 път тренира с авиаторите..

 - Димитър Д.
вторник 30 януари, 2018
Честит рожден ден Г-Н Бербатов вие забравихте май от къде тръгнахте за големия футбол но аз ще ви подсетя ТОВА Е НАЙ ВЕЛИКИЯ ОТБОР ЦСКА, И ВИ МОЛЯ Г-Н БЕРБАТОВ НАМЕРЕТЕ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ ДА ДОЙДЕТЕ НА СТ БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ДА ИЗГЛЕДАТЕ МАЧ НА ЛЮБИМИЯ ЦСКА


1 до 10 (от 12)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА