Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22682


Стамен Белчев: Не съм доволен (ВИДЕО)
събота 20 януари, 2018  |   1875Стамен Белчев: Не съм доволен (ВИДЕО)

Старши треньорът Стамен Белчев сподели пред CSKA.BG впечатленията си от първата контрола от подготовката, в която ЦСКА победи Вихрен с 2:0 след голове на Бланко и Алберг.

ВИЖТЕ ПЪЛЕН ЗАПИС НА МАЧА ТУК.

Въпреки победата, Белчев не е доволен от мача, защото футболистите са подценили съперника и обяви, че ще има разговори на тази тема с отбора.

Той коментира представянето на новите попълнения Роланд Алберг и Жан Бланко и заяви, че въпреки головете им не е доволен от представянето на нито един играч и че не е видял това, което му се е искало на терена.

Стамен Белчев сподели, че по време на лагера всички са свършили плануваната работа и похвали футболистите за раздаването в тренировките. Специалистът заяви, че в Испания ще продължи усилената работа, за да достигне отборът нивото, на което трябва да бъде.

Според него ЦСКА се движи в правилната посока и е категоричен, че футболистите и щабът ще направят всичко възможно, за да спечелят титлата и Купата на страната.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Peter K.
неделя 21 януари, 2018
На тази картофена нива толкоз.

 - Петър В.
събота 20 януари, 2018
Не бил доволен, тия мачове според мен ся да си видиш играчите, схемата, тактиката...Победата е за престиж..да не ни се подиграват говедата...ама и ние сме едни разбирачи....пусни тоя извади оня...тою си е тренер той си носи отговорност.. САМО ЦСКА..

 - Пешо П.
събота 20 януари, 2018
ЧОРБАДЖИЙСКИ НЯМА КЛАСАТА ЗА ЦСКА.....ВИДНО Е. НО В АНТОВ ИМА СПОКОЙСТВИЕ И УСЕТ. ТРЯБВА ДА ГО НАЛАГАТ ....

 - Вал В.
събота 20 януари, 2018
Тренер, обърни внимание на "движението без топка". Вечната ни слабост, Забрани на Божидар да дриблира(?). Във всеки мач прави големи грешки. По мое мниение В. Антов стоеше много по-добре от всичките така наречени "професионалисти". Готви го за титуляр.


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА