Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23257


Каранга се присъедини към отбора
вторник 16 януари, 2018  |   4821Каранга се присъедини към отбора

Фернандо Каранга се присъедини към съотборниците си на лагера в Сандански. Голмайсторът получи разрешение за по-дълга почивка още преди да се прибере в родината си за празниците, за да уреди документите си със свои имоти в Бразилия. Той пристигна в България 3 дни след първоначално уговорените, заради което ще си понесе съответната санкция.

От утре Каранга ще се включи в тренировъчния процес, като до заминаването на отбора за Испания след седмица той ще се готви по индивидуална програма и рядко ще се включва в колективните занимания.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 16)

 1  2   » 
 - Милен И.
сряда 17 януари, 2018
Станислав С, много точно обобщение! Подписвам се под мнението ти.

 - Станислав С.
сряда 17 януари, 2018
Че Каранга сгреши със самоволното удължаване на ваканцията си - две мнения няма! Че трябва да бъде санкциониран съгласно вътрешния правилник на клуба-също. Хайде да спрем до тук, без да изпадаме в крайности! Вярно, никой не е по-велик от ЦСКА, но и ЦСКА нямаше да е същият, ако не бяха негови "специфични индивидуалности" като да речем Димитър Якимов, Георги Денев, Георги Димитров или Христо Стоичков. Талантите често са "особняци" и едва ли ще е за предпочитане да ги затрием, вместо "да ги вкараме в пътя".

 - dora v.
сряда 17 януари, 2018
С поведението си Каранга загуби уважението ми.Ако има добра оферта да бъде продаден защото никой не е по-велик от ЦСКА

 - Стефан З.
сряда 17 януари, 2018
Тя много арна тая наденица бре, Танасе... Седи си на гъза в ЦСКА, да не те утепат!

 - Ivan I.
сряда 17 януари, 2018
Това е бразилец бре хора :D Техните закъснения са масови и са си част от футболния фолклор.Понасят си наказанията и следващата зима пак го правят.Нито е първия ,нито последен...лошо няма!Важното е сега да се стяга и да наваксва както го правят добрите закъсняващи бразилци.А на онези които искат да го продават бих посъветвал да си продадете мозъците на медицината.Или донорство за изследване на първата естествено получена гладка повърхност!

 - Светослав Г.
сряда 17 януари, 2018
Дека ОдИш бе Танасе ?!?

 - Недко Н.
сряда 17 януари, 2018
Цитирате спортал?!? защо я отваряте тая повърня ..?!? Сигурно над 2 години не съм се докосвал до тия ку*ви и не мисля и да го правя! Иначе успех на това прекрасно момче, да бележи и да се усмихва все така !!!!

 - Станчо Н.
вторник 16 януари, 2018
Няма незаменими но точно сега Каранга ще ни донесе титлата в това съм убеден.Догодина ще струва поне 10-15 млн ако продължава ,както до сега за това не трябва да се бърза с продажбата му НАПРЕД КЪМ 32!!!

 - Явор Г.
вторник 16 януари, 2018
Има резон в коментарите,които са за продажба на Каранга,но тя трябва за е през лятото,а не сега!Ще бъде фатално да си замине 4-ти титулярен футболист за един трансферен прозорец!Това ще бъде титла за чалмите и 5 много неприятни мача с кухорогите.

 - Станьо К.
вторник 16 януари, 2018
Каранга е нужен на отбора видя се през есента когато е наказан или контузен няма кой да вкарва сега само трябва бързо да влезе в ритъм да направи добра подготовка и да продължи добрите игри през пролетта а относно дали да го глобяват ами то си има вътрешен правилник щом го е нарушил да бъде накзан


1 до 10 (от 16)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА