Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22940


Жан Бланко: Готов съм да оставя сърцето си на терена (ВИДЕО)
събота 13 януари, 2018  |   2951Жан Бланко: Готов съм да оставя сърцето си на терена (ВИДЕО)

Един от новите футболисти в ЦСКА - Жан Карлос Бланко, даде първото си интервю за CSKA.BG.

Той сподели, че вече се адаптира към обстановката в тима, свиква с указанията на треньорите и опознава своите съотборници.

Колумбиецът разкри, че е пристигнал в ЦСКА като централен нападател, но е готов да играе на всяка позиция, на която преценят треньорите. Той заяви, че конкуренцията не го плаши и ще се бори за титулярно място в състава.

Бланко сподели, че е прочел за славната история на клуба в интернет и знае, че ЦСКА винаги се бори за всички трофеи, а той смята, че може да помогне на тима да ги спечели.

25-годишният футболист обяви, че обича да играе пред пълни трибуни и обеща на феновете на ЦСКА, че ще остави сърцето си на терена за отбора.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Трифон М.
понеделник 15 януари, 2018
Субтитрите не винаги съвпадат 1 към 1 с казаното. Жан каза, че е играл на световно до 17г. с националния на Колумбия, а не че просто има мачове за Колумбия У17. Бърза справка в нета: играе с номер 10 на У17 световното през 2009г., на което Колумбия се класира на 4-то място. В групите не взима участие, но след това влиза като резерва в 1/8-финала срещу Аржентина и вкарва гол за 2:2 (Колумбия печели с 3:2), влиза като резерва и на 1/4-финала, а в 1/2-финала е титуляр. В мача за 3-4 място играе пак като резерва. В този играч 100% има хляб. По една или друга причина не се е развил за топ 4 първенствата, но при нас ми се струва, че може да свърши доста работа. Успех!

 - Angel S.
събота 13 януари, 2018
Битката между правдата и БФС продължава и тук: ПЕТИЦИЯ ЗА СМЯНА НА РЪКОВОДСТВОТО НА БФС - https://www.peticiq.com/stats.php?id=192827

 - Бойко А.
събота 13 януари, 2018
И на него ще се надяваме в трудните битки с перуко-помазаните отбори! Успех, момче!


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА