Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 133 835

Милчо Ангелов беше продаден на Славия
петък 12 януари, 2018  |   5644

 
Милчо Ангелов беше продаден на Славия

Армейци,

нападателят Милчо Ангелов беше продаден на Славия. Той подписа 3-годишен договор с новия си клуб.

Ангелов пристигна в ЦСКА преди старта на миналия сезон и изигра 14 мача с червената фланелка, в които отбеляза 4 гола.

Благодарим му за себераздаването и професионализма и му пожелаваме здраве и професионални успехи!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 9 (от 9)

 - Petko M.
събота 13 януари, 2018
Ако беше получил шанс колко Кубемба получаваше,сега нямаше да се тревожим за Каранга и да пишем на Карла

 - Иво Ц.
събота 13 януари, 2018
Не мога да разбера какво задавате въпроси тук и кой се надявате да ви даде отговор. Има си ръководство, спортно технически щаб и т.н. Ние си ги избрахме, за да ни издържат и да взимат решения. Не може Стамен Белчев, Милко Георгиев или Гриша Ганчев да ви обясняват за всеки трансфер. Това си е вътрешна политика. Ние си гледаме отбора и си го подкрепяме. Гриша Ганчев е много дисциплиниран човек и гради стъпка по стъпка. Малко ли неща постигнахме, а щеима и още? Със сигурност в договора на Ангелов си има клаузи, а като нищо и да е смао преостъпен. Това са търговски тайни. Само ЦСКА! :)

 - митко м.
събота 13 януари, 2018
Защо мълчите за КАРАНГА, защо се освобождават млади футболисти, защо се разбива добре играещ отбор. За Кубемба съм съгласен, но за другите категорично не.Белчев може да има потенциал за треньор, но като педагог е гола вода, ето я разликата му със Ст. Младенов. Гриша, мисли добре, в днешния футбол никой не гледа традицйте, а успехите сега, и на терена .

 - Стефан З.
петък 12 януари, 2018
Добро решение.

 - Вал В.
петък 12 януари, 2018
Само питам: Енрике колко по-добър е от Милчо? Колко гола вкара? Стамене остава да изгониш и Кирчо. Лесно е да мачкаш младите, нали? "Дъртите" защитници колко грешки правят по време на мачовете. Някой да ми припомни кога Белчев ги е критикувал? Смее ли. Скоро ще заприличаме на Лудите по брой чужденци.

 - Ivan I.
петък 12 януари, 2018
Еми...предполагам че трябваше да се стигне до нещо такова.Още повече след като беше пратен да тренира със младежите през декември.Иначе таланта му е безспорен и ще запазя приятен спомен от двата му фамозни гола ,още по времето когато Йорданеску се правеше на треньор.Два гола срещу Монтана и още един отбор ,който не мога да се сетя точно кой беше ,но и едните и другите бяха наляли страховит бетон и именно "хищническият инстинкт" и головете му със страхотно изпреварване на защитниците при центрирания/прострелни флангови топки (огроооомна и сладка рядкост във българския футбол) ни донесоха пълният комплект точки тогава.Успех ,Геле и може пак да се видим някой ден ,ако продължиш правилно да се развиваш!

 - Трифон М.
петък 12 януари, 2018
Това момче беше единственият светъл лъч в отбора по времето на Йорданеску, но откакто бай Стамен пое отбора, игровото му време намаля, самият Милчо страдаше от контузии, а през есента като че ли окончателно разочарова в мачовете, в които взе участие. Няма смисъл да търка пейката на 22-гожишна възраст. Нека играе редовно, пък, кой знае, някой ден може отново да облече червената фланелка. Благодаря и успех!

 - Станчо Н.
петък 12 януари, 2018
Качествено момче обаче няма капка мъжество просто не е за ЦСКА.Очакванията към него бяха големи и е ясно,че не става за голям отбор ,като ЦСКА.Дано порасне и стане истински мъж, а не да бъде леке,каквото е всъщност сега.

 - Станислав С.
петък 12 януари, 2018
Не много радващ изходящ трансфер за ЦСКА! Милчо е нападател с добър потенциал и не се съмнявам, че ще го развие под ръководвтото на Загорчич в Славия! Можеше да се случи и в ЦСКА!Повече игрови минути заслужаваше не само той, а и Сашо Георгиев и (особено!) Стойчо Атанасов. Дано причината за липсата им на терена са неприятните контузии, които лекуваха. Тъй или иначе предстоят доста мачове, в които да плучат възможността да се докажат. Не само от тях зависи! Димитър Пенев е в клуба, и неговият опит в налагането на млади футболист трябва да бъде използван. Стамен Белчев има над какво да помисли!


1 до 9 (от 9)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА