Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23278


Стамен Белчев: Няма да взимаме футболисти на всяка цена (ВИДЕО)
сряда 10 януари, 2018  |   2090Стамен Белчев: Няма да взимаме футболисти на всяка цена (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА говори пред медиите преди заминаването за първия подготвителен лагер в Сандански.

Той обяви, че е доволен от селекцията до момента и заяви, че е възможно да бъдат привлечени още футболисти, но не на всяка цена.

Белчев сподели и причините, поради които нападателят Фернандо Каранга все още не се е присъединил към тима.

Специалистът разкри в кои компоненти на играта ЦСКА трябва да надгради, за да продължат добрите резултати и през пролетния полусезон.

Стамен Белчев се надява тимът да проведе пълноценна подготовка и заяви, че всички футболисти са здрави и са на негово разположение.

 

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Трифон М.
четвъртък 11 януари, 2018
При Белчев ние сме отборът, който държи топката, и затова пред вратата ни има малко положения. Вратар като Черняускас засега върши работа, защото като цяло се справя в тези малко на брой положения, докато Китанов правеше глупости - дали от загуба на концентрация, или поради липса на психика не знам. Докато Георги беше в Черно море, имаше мачове, в които беше като на разстрел, докато при нас имаше мачове, в които му трябваше да се намеси като хората веднъж, и не го правеше. За мен все още е безумно да го отписваме. Съгласен съм с мнението, че може да се опитаме за Владо Стоянов. Но не съм съгласен, че ситуацията с вратарите изисква нов човек на всяка цена. Като дойде Черняускас веднага му лепнаха етикет на "някакъв некадърник, резерва в Румъния", но честно казано човекът внесе необходимата стабилност. Не е някакъв мегавратар, но за момента върши работа.

 - Марио Л.
четвъртък 11 януари, 2018
Малка поправка - имаме трима вратари (със Слави Петров от нашата школа).

 - Иво Ц.
сряда 10 януари, 2018
Имаме двама. Вратарите на бежанците да не са на някакво супер ниво? Скъсахме им задниците. А пък Митрев стана вратар на годината?! Много поздрави от Тиаго и Шимао за него :) Ван Дер Саар няма да дойде, нито Буфон :) Евентуално чакаме да видим дали Владо Стоянов като свободен агент ще бъде категорично излекуван от контузията си.

 - Явор Г.
сряда 10 януари, 2018
Белчев,според теб вратар не ни ли трябва?!


1 до 4 (от 4)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА