Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 23284


ЦСКА обра наградите на Футболист на годината
неделя 07 януари, 2018  |   5546ЦСКА обра наградите на Футболист на годината

Футболистите на ЦСКА Фернандо Каранга и Кирил Десподов получиха по две награди по време на церемонията за Футболист на годината, която се проведе във Военния клуб в София. Старши треньорът на тима Стамен Белчев се нареди на трето място в класацията за треньор на годината. Така ЦСКА взе най-много статуетки по време на Футболист на годината - пет.

В 57-ото издание на анкетата гласуваха 104-ма спортни журналисти от 48 медии. 

Кирил Десподов получи наградите за най-перспективен млад играч и за български футболист номер 1, избран от феновете в онлайн анкетата в официалната фейсбук страница на Българския национален отбор.

Бразилският голмайстор Фернандо Каранга грабна приза за най-добър нападател, а също така спечели и наградата за най-добър чужденец в Първа професионална лига. Статуетките на Каранга получи спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, тъй като бразилецът все още не е пристигнал в България.

Сподели:            
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Трифон М.
вторник 09 януари, 2018
Пожелавам на следващата церемония Десподов и Белчев да са на мястото на Попето и Мъри с наградите за Футболист и Треньор на годината! За тази цел е ясно какво трябва да спечелят с ЦСКА. Минимум! Успех!

 - Генади С.
неделя 07 януари, 2018
Това е най-добрият атестат за ЦСКА!Можеше и Антон да е там за най-добър защитник, но явно на журналята това им е наредено! Само ЦСКА!

 - Стефан З.
неделя 07 януари, 2018
Аз обичам ЦСКА!!!


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА