Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ

потребители: 22652


ЦСКА започва подготовка в понеделник
петък 05 януари, 2018  |   2773ЦСКА започва подготовка в понеделник

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев събира футболистите за първа тренировка за новата година в понеделник - 8 януари. В първите дни червените ще се готвят на базата в Панчарево, като предстои да се уточни кога точно отбърът ще замине за първия си лагер в Сандански. Следващата седмица ще станат ясни и датата и часът на първата проверка на ЦСКА за годината с Вихрен (Сандански). Контролната среща ще се играе на 19 или 20 януари.

Непосредствено преди заминаването за Сандански ще има открита тренировка за медиите, на която Стамен Белчев ще говори пред журналистите.

След първия лагар в България, футболистите на ЦСКА ще получат няколко дни почивка преди втората част от подготовката, която ще се проведе в Испания от 23 януари до 3 февруари. Там армейците ще изиграят 4 приятелски срещи с много сериозни съперници. Следващата седмица ще бъде обявена окончателната програма с датите и часовете на двубоите.

Преди началото на първенството ЦСКА ще изиграе последна приятелска среща на родна земя. Съперник на червените ще бъде втородивизионният Оборище (Панагюрище). Мачът ще се състои на базата в Панчарево на 10 февруари.

Сподели:            
Коментари от потребители:


Все още няма коментари

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА